Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annikkkkaaaa

butelka do soków

Polecane posty

Gość annikkkkaaaa

Pomożcie, mam butelki dr Browna i z takiej butelki podaję dziecku sok, ale za każdym razem dławi się, krztusi nim. Czy to sok jabłkowy czy jabłko-marchew, efekt jest taki sam, a mi serce zamiera ze strachu za kazdym razem jak mu go podaję. Mleko pije bez problemu, nic się nie dzieje, a z sokami mam taki problem. Mam wszystkie wielkości smoczków i dalej bez zmian. Synek ma 6 miesięcy. Sa jakieś specjalne butelki do soków? Może mi coś poradzicie. Zupkę daję łyżeczką i ładnie je, tylko te soki lub woda. Chętnie pije tylko za każdym razem dlawi się.

miałam to samo, doszło do tego że bałam się dziecku pić dać... lekarze rozkładali ręce.Kupiłam smoczek z podobno najmniejszą dziurką na rynku i to samo. Powiem że przeszło z czasem choć do tej pory zdarza mu się krztusić. Podawałam i podaje w dr brown.

Gość annikkaaa
To mnie pocieszyłaś.... Nie wiem już co robić, nigdy mu się nie ulewało itp. Tylko te soki lub woda, to jest problem.

Gość mamusiaOlisia
Moj syn ma 1,9 miesiecy i tez sie ciagle krztusi,pije glownie wode i niewazne w jakiej butelce mu dam i z jakim smoczkiem,probowalam aventa,tex,z rossmana i nawet kubek lovi 180 ale i tak to samo.Przeczekam az mu przejdzie bo nie mam juz pomyslow

Gość aaanikkka
a ja za którymś razem dostanę zawału, dziś tak się zakrztusił mocno, że zbladłam chyba jak przysłowiowa ściana myślałam, że jest na to jakaś rada