Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sirenna

Jak ubieracie swoje 7/8 latki ?

Polecane posty

Gość Sirenna

Jak córka była młodsza jakos łatwiej było znależć coś ładnego w sklepach np.takich jak 5.10.15 Reserved a teraz jest cięzko cokolwiek ładnego znależć na ten wzrost.Już sama nie wiem gdzie szukać,córka powyrastała i to co miałam za małe podarowałam młodszej dziewczynce ,rozglądam sie po sklepach marnie,na Allegro też marnie,same bluzeczki np.z świnka pepką czy Hello Kitty,na dodatek jest szczupła i spodnie na ten wzrost sa szerokie w pasie.Córka bardziej gustuje w ubrankach takich jak ubierają się nastoletnie gwiazdy serialowe z kanału Disney,nie chce już takich typowych dziecięcych,bardzo podobają jej sie takie w stylu rock czy tez eleganckie,ale sama nie wiem gdzie takie kupić.A jak wasze córki,w jakich ubrankach gustują ,jak wy je ubieracie ?

Gość poszukaj w loompeksach
spoko klasa

W rodzinie mam taką dziewczynkę i wiem, że mama często kupuje jej ubrania w "Reporter Young" sama coś tam jej wybierałam kiedyś na urodziny i wydaje mi się, że są tam fajne rzeczy.

Gość ghryyutuiu
tutaj się nie pytaj bo wszytkie matki kafeteryjne ubieraja w słodko pierdzaca kotke Hello Kitty i oczojebny róz....

Gość dtrbhj
Mam normalna córkę. O takich koleżankach w pretensjach mawia różowe pańcie albo lalunie w białych kozaczkach :P Ubieram ja normalnie, żadnych sztucznych diamentów czy kapiących złocistości. Walczymy z bezguściem :P Ubrania z normalnych sklepów, czasem markowe. Bez bazarowej tandety.