Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yo_asia

niedokrwistosc ankieta

Polecane posty

Gość yo_asia

witam!!! Mam na imie asia i w tym roku pisze prace mgr na temat niedokrwistości i zachowan profilaktycznych z nia zwiazanych. Niestety, brakuje mi paru wypelnionych egzemplarzy ankiet, dlatego zwracam sie z prosba do wszystkich osób chorujących na niedokrwistość, głównie niedoborową, ale nie tylko o wypełnienie stworzonej przeze mnie do tych celow ankiety. Od razu zaznacze, że ankieta jest anonimowa a jej wypelnienie wiaże się z wyrażeniem zgody na wykorzystanie informacji w niej zawartych do celow naukowych. Wszystkich zainteresowanych i chętnych do wypełnienia ankiety prosze o kontakt na maila - kiwi2@wp.pl wowczas przesle wspomniana ankiete. Z gory bardzo dziekuje:)

Gość Głupich szukasz?
? Zbierasz maile i liczysz na głupote ludzi. Chcesz zeby ci wypełnić ankiete to umiesc ją w necie - są specjalne strony, i no problem, ale nie tak....

Gość ddddddeeeed
wklej ankiete na przeklej.pl ,albo na strone ankietka.pl

Gość yo_asia
nie szukam glupich ten pomysl podsunela mi kolezanka. dotychczasowe ankiety zbieralam osobiscie wsrod pacjentow brakuje mi kilku. Nie chcesz nie musisz pisac, nie musisz wypelniac. Nikogo do tego nie zmuszam. Ale za razem nie zycze sobie uszczypliwych komentarzy