Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elminzza

Daemon Tools - brak miejsca na dysku. O co chodzi?

Polecane posty

Gość Elminzza

Próbowałam ostatnio dodać coś do zamontowanego już obrazu płyty w wirtualnym napędzie i wyskakuje mi:"Za mało miejsca na dysku "(nazwa wirtualnego napędu)". Potrzeba dodatkowych "_"MB do skopiowania plików." Co mam z tym zrobić? Wcześniej nie miałam takich problemów, co mogło się zmienić? Pomożecie?

Gość rtuytruyrtyet
W ten sposób tego nie zrobisz, daemon tools emuluje tylko napęd cd/dvd do dodania plików do obrazów iso itd. użyj "ultraiso", przez 30 dni możesz go używać za free

Gość mmLena07
to przecież normalne, masz rożne rzeczy na kompie, one zajmują jakąś ilość miejsca, np. każdy film ok 700MB, podobnie gry, a nawet zdjęcia, pliki tekstowe. Natomiast na komputerze tego miejsca nie ma się nieograniczoną ilość, np. masz na dysku miejsca na 50GB, a filmy, zdjęcia, różne programy zajmują 49,9GB, to normalne, że brakuje Ci miejsca. Musisz usunąć część rzeczy, np. odinstaluj niepotrzebne programy, pokasuj stare zdjęcia (wcześniej możesz przegrać na płytkę) itd. Znajdzie się miejsce.

Gość ekspertekspert
Musisz tworzyć nowy obraz. Nie można nic dodawać do już stworzonego.

Gość Elminzza
Nie chodzi o to, że nie mam miejsca na komputerze, bo mam. Kiedyś też bez problemów dodawałam pojedyncze pliki do zainstalowanych już obrazów. To wszystko działało, tylko teraz nie mogę.

Gość lena na BOgaaaa
naucz się najpierw czytać ;) a potem chwal się swoją mierną wiedzą w temacie :O 🖐️