Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lukrecja z butami

52 i ciaza....! jakas pomylka losu... :(

Polecane posty

Gość lukrecja z butami

nie wiem co o tym myslec:( jestem juz babcia!!!!!!! jak moje dzieciaki sie o tym dowiedza to padna... Nie wiem co robic...maz tez jest w szoku...;( myslalam ze to menopauza:(:(:(lekaz powiedzial ze to 2 miesiac ZDROWEJ ciazy! Poradzcie cos bochyba oszaleje....!

Gość ryyykoooiw
marne prowo, przesadziłas z tym wiekiem

Gość lukrecja z butami
chcialabym zeby to byla prowokacja,wierz mi////////////////:O

Gość ja ci poradzę
zjedz se coś bo głodno gadasz :P

Gość lukrecja z butami
ojciec dziecka ma 68 lat ale nie może sie o tym dowiedzieć bo ma żonę, dzieci i wnuki. co bedzie z moim dzieckiem jak mnie zabraknie:O

Gość lukrecja z butami
to wszytko dlatego ze starsi panowie cierpią na przedwczesny wytrysk, nawet mu dobrze nie stanął podczas sexu

Gość lukrecja z butami
widze ze same dzieci przed komputerami.... no trudno... tak tylko sobie mysle ze tyle mlodych kobiet pragnie dziecka i nie moga miec a mnie starej babie cos takiego....porazka jakas,,,:(

Gość byebyelenin
no cóż... spotkałam kiedyś w poradni kobietę, która miała 48 lat i była w ciąży z bliźniakami :) też mówiła, że myslała,że to menopauza :) No cóż... w sumie nie wiem co powiedzieć.

Gość jhbj
wiesz moja sasiadka tez zaszla w wieku 50lat bo byla po rozwodzie i poznala nowego faceta. miala juz 2 synow po 20tce. urodzila ale bylo jej ciezko. sama mowila mi ze nie ma juz sil biegac za takim maluchem. musisz sie zastanowic, masz czas zeby usunac. jak nie chcesz usuwac to musisz urodzic i jakos sobie z tym poradzic

Gość kubeczekZmotylkiem
Droga pani w ciąży, trudna sytuacja dla pani, ale warto ciążę donosić, ważne że jest dzidzia zdrowa, tak miało być, nie ma powodów do wstydu, dzieci zrozumieją i dopomogą, zobaczy pani. głowa do góry!!!!

Gość lukrecja z butami
nie wyobrazam sobie znowu wracac w pieluchy.... Moje dzieci tez juz sa dorosle,maja swoje dzieci.... Ale usunac ciaze-nie tak zostalam wychowana....Jeju,co za sytuacja....:( jeszcze nie wiadomo czy dziecko bedzie zdrowe....:O nie jestem juz mloda...

Gość fikusia
szkoda dziecka :o

Gość Ja mam podobnie
A dlaczego szkoda?Lepiej żeby gówniara 16-17-letnia płodziła dzieci??Zastanów się trochę zanim coś napiszesz.

Gość kubeczekZmotylkiem
Fakt, ja jestem dużo młodsza, akurat jestem w 8 miesiącu ciąży, więc może łatwo mi mówić...ale, to nie koniec świata, w pani wieku to się zdarza, na pewno lekarze szczególnie się zaopiekują panią i pani brzuszkiem. Nie wolno myślec negatywnie, trzeba zwołać rodzine, powiedziec o wszystkim, wiem-krępująca sytuacja, ale nie można myśleć, że to coś złego.

Chcialam zadac niedyskretne pytanie.Ma Pani tylko 52 lata!! i nie zabezpieczała sie Pani wcale ?? a jesli jest ciąża, to trzeba sobie dac czas na emocje ;) Przetrawic wiadomosc , mam nadzieje ze mąż Panią wspiera ? A dzieci co tam, pewnie beda w takim samym szoku co Pani. A potem pomoga wychowac, skoro mają swoje dzieci- to bedzie łatwiej:) oby zdrowe

Moja ciocia miala wprawdzie 44 lata jak urodziła 3 dziecko i tez wszyscy byli zszokowani ;) A teraz - 15 lat pozniej, córa odjęła jej lat, ciocia kwitnie, jest bardzo aktywna, czuje sie bardzo odpowiedzialna za dopbre wychowanie małej itd. Wyszło jej po prostu na dobre :)

Gość kubeczekZmotylkiem
Znam podobną sytuację, mama mojej przyjaciółki miała 6 dzieci, kiedy miała 48 lat-od dawna była babcią a jednak zaszła w ciążę z 7 dzieckiem. nikt jej nie potępiał, ani dzieci ani sąsiedzi, w tej chcili dziewczynka ma prawie 10 lat, koleżanki z klasy myślą że do szkoły przychodzi babcia a nie mama, ale ta mała tylko się smieje. To nie jest straszne!!!!

Gość DO PANI AUTORKIIIIIII
Autorko dziecko to błogosławieństwo ,posłuchaj te o to piosenkę i głowa do góry! dadam,ze niedawno słyszałam Pana który ma 23 dzieci, tak 23 ! najstarsze ma 33 lata(i ma swoje dzieci) i najmłodszy syn Pana ma 3 miesiace czyli żona w wieku Pani urodziła dziecko,i nie robili z tego dramatu.Będzie dobrze. Piosenka poruszająca.. ehh :( a odkąd sama jestem mamą rozumiem jej sens dogłębniej i nie wyobrazam sobie życia bez mojego dziecka.. i nie wiem jak można pójsc i poddać sie aborcji,zabić własne dziecko :(. http://www.youtube.com/watch?v=1KvUYwK3AsA

Gość fikusia
Ja mam podobnie szkoda dziecka bo matkę będzie miało starą! jak ono będzie miało 18 to ona 70! kurwa masakra dla dzieciaka!

Gość bryta
Masz duzo czasu aby przemyslec .Na pewno nie usowac bo to jest dzidzia .Lepiej oddac do adopcji .Moze za pare miesiecy znajdziesz w sobie sile i poradzisz sobie .Popatrz na Katarzyne Dowbor jaka fajna z niej 50 letnia mama .Powodzenia

Gość lukrecja z butami
z tym seksem to u nas kiepsko,sporadycznie....kto mysli o zabespieczeniu jesli okres raz jest raz go nie ma,jest sie juz babcia ...blizej dopiachu niz w druga strone.... do glowy mi nie przyszlo ze cos takiego mi sie przytrafi...:O! Mysle z e na meza moge liczyc(chlop58lat!),sam jest w szoku,ale coz..... Jestesmy poprostu zalamani totalnie-co tu duzo gadac....,wiem ze to w porownniu do jakiejs smiertrlnej choroby-mimo wszystko-dobra wiadomosc,ale jednak.... dziekuje za zyczliwe slowa...maz wlasnie czyta wasze wpisy,mowi ze jakos to bedzie....:) jakos tak mi cieplej na sercu sie zrobilo...

Gość mmLena07
możesz się cieszyć z tego względu, że dziecko w tym wieku bardzo odmładza ciało kobiety, z powodu tych wszystkich hormonów. To jest tak, że jak nastolatka zajdzie w ciążę, to się szybko starzeje (w sensie, że szybciej niż równieśniczki, przez pewien czas), a u starszych kobiet jest na odwrót. Czeka Cię niezłe wyzwanie. Życzę Ci powodzenia ;). Moja chrzesna mając dzieci 20letnie, zaszła w trzecią ciażę (niecałe 50lat miała), też się wszyscy dziwili, trochę sympatycznie podśmiewali z niej ;) ale teraz ma 10 letnią córkę i przynajmniej nie jest sama (bo starsze się wyniosły za granicę).

MM Lena - wlasnie to samo chcialam napisac, ze u mojej cioci starsi synowie wyjechali, mają swoje rodziny. A ciocia ma teraz odchowana córke, duzo wyzwan bo mała ma charakterek a ciocia ja cuper wychowuje, wedlug starej szkoły ( szmatą po tyłku jak pyskuje, ma swoje obowiazki itd ). Ma dla kogo zyc,. ma co robic- same plusy !

Gość mmLena07
"Ja mam podobnie szkoda dziecka bo matkę będzie miało starą! jak ono będzie miało 18 to ona 70! k**wa masakra dla dzieciaka!" - a to jest bzdura, bo nieważne ile lat mam matka, tylko jaką jest matką. Jak jest potrzeba i rodzice np. zginą (przypadek w mojej okolicy, babcia lat ponad 60 miła), to i dziadkowie mogą dobrze wychować wnuka. Przecież nie wiek czyni z człowieka dobrym rodzicem. Niesamowite, jakie głupoty ludzie piszą :D.

Gość kubeczekZmotylkiem
O i mąż wspierający :) Bedzie dobrze! Dziecko to dar od Boga!

Gość romanova
glowa do gory, najwazniejsze, zeby zdrowe bylo. :) suma summarum pewnie wam obojgu na dobre wyjdzie. trzymam kciuki! :)

Gość panna annna
mam w rodzinie kobitkę,która była w podobnej sytuacji.Miała 52 lata:) Urodziła córkę a jej starsze dzieci były po 30-stce:) Z rozmowy z nią wiem,ze najgorsze nie było,że wpadka,że dziecko,że jak wychować,czy sił starczy,ale CO POWIEDZĄ LUDZIE.A reakcje były straszne,co tu czarować.Przetrwali jakoś,cała rodzina ją wspierała.W tej chwili córka ma 20 lat.Jest mega inteligentna,wiecie taki geniusz trochę a dla mamy jakby czas w miejscu stanął.Mimo 72 lat jest pełna energii,życia.Świetna figura,sport,mase zainteresowań itdWygląda i czuje się lepiej niż jak miała te 50:).Wszystko się ułoży,byle przetrwać ten pierwszy szok i niestety reakcje nieżyczliwych pozdrawiam

Gość jijiok
Tragedia:) Poddaj sie jak najszybciej aborcji, bo wyrzadzisz wielka krzywde dziecku. Zadne dziecko nie zlasluguje na to, aby w wieku 18 lat miec 70letnia mame:O

Gość jijiok
mialo byc :O:O