Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lukrecja z butami

52 i ciaza....! jakas pomylka losu... :(

Polecane posty

Gość normalnie szok
ty jijoik cos tam palnij sie w leb

Gość panna annna
właśnie o takich reakcjach Pani pisałam:o każde dziecko to zasługuje na mamę kochającą i nie ważne ile lat ma ,jak wygląda.60 letnia mama w niczym nie jest gorsza od 18 letniej panienki.(a wręcz przeciwnie moim skromnym zdaniem)

Gość aaniołekaniołeeek
Wiek nie ma nic do znaczenia jeśli Pani chce dziecka i przede wszystkim dzidziuś jest zdrowy. No cóż, tak miało być i z pewnością będzie super. Najważniejsze żebyście byli zdrowi, reszta sama przyjdzie i nie ma co słuchać pierdoł o aborcji, wieku i takie tam (idiotki/idioci się wyżywają). Życzę dużo szczęścia ::):):):)

Gość aaniołekaniołeeek
acha i przysługują Pani bezpłatne badania genetyczne, pewnie ginekolog już wspomniał.

Gość Marrrtynikka
Gratulacje :) Najważniejsze to się oswoić z tą myślą i ułożyć jakis plan. Ważne, że mąż wspiera. Dorosłe dzieci powinny trochę pomóc, bo zapewne pani im pomagała. Razem dacie radę :)

Gość KAROLINA WZ2.
Moja sąsiadka miała 50 lat jak urodziła swoje szóste dziecko.Chłopiec teraz ma 13 lat,jest normalnym chłopcem.Niestety często sie zdarza ze kobiety w tym wieku mogą urodzić chore dziecko.Ja na przykład bym sie ucieszyła gdyby moja mama powiedziała mi ze jest w ciąży.

Gość kkbbkk
Dziecko w starszym wieku odmładza i dodaje sił. Pewnie, że będzie ciężko z niemowlakiem, ale potem to już z górki :-) Pozdrawiam Cię. Sama urodziłam dziecko w wieku 42 i cieszę się z tego