Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aksamitnarekawiiczka

Dziwny facet

Polecane posty

Spotykałam się z dziwnym typem. Facet wiecznie nie miał czasu, mieszkaliśmy niedaleko a mimo to często nawet 1 w tygodniu nie mógł znaleźć czasu. Nigdy do mnie nie zadzwonił, nie poznał mnie ze swoimi kolegami, w ogóle na tych spotkaniach robił wrażenie znudzonego czy zmęczonego. Z drugiej strony prawie nigdy nie wymyślał wymówek jak mówiłam mu: przyjdź dzisaj albo koniec z nami to przychodził. Był zawsze miły, nigdy złego słowa nie powiedział. Spotykaliśmy się z jakieś 4 miesiące i to w ogóle się nie rozwijało: zawsze się mnie słuchał i był milutki jak grzeczny synek dla mamusi. Ale żadnych:tęsknie za tobą czy nawet żadnych rozmów smsowych czy na gadu takich jak :hej jak Ci minął dzień. Jakby w ogóle tego nie potrzebował... Stwierdziłam, że coś jest nie halo, bo z jednej strony wszystko ładnie, a z drugiej totalny brak komunikacji. Więc skończyliśmy z tym, a na koniec powiedział coś w rodzaju: chciałem czegoś więcej niż sex. Zaszokowało mnie to, bo sex był bardzo rzadko, dobrze nam się gadało, jestem troche nerwowa a on spokojny, ale dogadywalismy sie dobrze. Nie jestem typem pustej panienki która chce ograbic faceta z forsy ani chce tylko sexu. O co mu mogło chodzić?

Gość koktajl z banana
gość się rozkręcał, może nie czuł się zbyt pewnie z Tobą, może ma nie ciekawą sytuacje w domu, morze jest głebokie i ciężko stwierdzić

No właśnie problem z tym ze się nie rozkręcał. Najbardziej niepokojący dla mnie był ten brak zainteresowania, kiedy się nie widzieliśmy. Poprzedni faceci zawsze pisali co słychać i gadali na gadu gadu a tu nic. Czekałam właśnie na rozkręcenie, które nigdy by nie nastąpiło. Dlatego to skończyliśmy. Tylko nie rozumiem co oznacza: chcieć cos wiecej na sex. Moze to po prostu znaczy: nie chce juz z toba byc bo wole jakaś inna ale nie chce cie zranic wiec powiem właśnie tak.

mi to wygląda na to, że facet ma małe doświadczenie z związkach i za bardzo nie wiedział jak się zachować? i co dopuściłaś sobie?

Gość realistka_22
byłaś tylko jego darmową dziwką do ruchania, bo facetom tylko o to chodzi :o

heh małe doświadczenie to on ma faktycznie, bo to informatyk :P no odpuściłam, skoro woli robić jakieś stronki internetowe niż pogadać na gg... wydaje mi sie, że on nigdy nie był w jakimś dłuższym związku, to taki trochę "wieczny chłopiec".

Gość Trent Easton
Albo po prostu koleś jest starym prawikiem, który nie wie co i jak.

ma 27 lat i naprawde duzo pracuje, mówił że sie z nikim nie spotykał i mu wierze. Ale tak jakby z kosmosu był, jakis wygaszony, smetny, myslałam że sie ogarnie ale to sie tylko pogłebiało. Taka zamknieta księga z niego była. No mówie wam dziwny typ, nie miałam siły tego ciągnąc, zresztą jemu chyba tez w ogóle nie zalezało.

Gość konfucjo
widac nie zgraliscie sie pod wzgledem pewych zapotrzebowan co do zwiazku i drugiej osoby bywa

Gość Trent Easton
No ale czego się spodziewalas? Że nagle wszystko zmieni się wedle Twych oczekiwań? W tym wieku to facet ma ukształtowane poglądy na pewne sprawy. Jeżeli chcesz zmieniać - proszę bardzo. Ciężko jest tak od razu się przestawić z cichego kolesia na spontan.

No to sprawa rozwiązana, podejrzewam, że mogło nawet mu zależeć ale on raczej nie będzie walczyć..:O aksamitnarekawiiczka tak z ciekawości powiedz ile masz lat?;)

Gość poznalam identycznego
faceta prosze podaj jego imie :( moze to ten sam?

wszystko sie zgadza :(

to znaczy wlasciwie jeszcze go nie poznalam,ale opis ogolnie pasuje do niego w 100 procentach. moglabys chociaz podac inicialy,albo gdzie mieszka?

hehe no cos ty poznałaś identycznego? widocznie sporo takich niekontaktowych typków łazi po tej ziemi. Na imię ma Bartek Co do wieku ja mam 23 lata

uff czyli to nie on.. ten sam zawod,wiek,zachowanie. :D

I co z tym twoim identycznym facetem :) ? Pewnie sporo informatyków jest wyizolowanych od tego swiata :D

no jest jakis strasznie dziwny,jakis zamkniety w sobie nie wiem jak to opisac,niedlugo chyba sie spotkamy ale cos czuje ze sie rozczaruje :D

Gość ifhwboqh
jakbym czytała o swoim byłym. tylko imię miał inne.

Lepiej omijać szerokim łukiem, takich zmulonych typow, tylko nastrój pogarszają, a nic pozytywnego do życia nie wnoszą. Tylko, że na początku znajomości nie był taki... Czy tak trudno facetowi powiedziec w pewnym momencie, że już nie chce się spotykać tylko robi z tego niekoncząca się historię? Tragedia... i oni niby są płcią konkretną i szczerą? taa...

Gość dzizasssss
ale po co sobie dupe zawracasz?poszukaj kogos kto do ciebie pasuje i z kim czujesz sie dobrze,dzizas

Gość ifhwboqh
przez to już nie jesteśmy razem. na końcu widziałam go raz na dwa tygodnie. i oczywiście nawet nie potrafił powiedzieć wprost, że ma dość. jakbyśmy mieszkali od siebie 500km, a nie kilka km. oczywiście do wujka na imieniny mógł pójść, ale do mnie to już nie. ehh maminsynek do tego. mamie mówił wszystko, z tatusiem chadzał na spacerki. co ja u licha w nim widziałam?

Gość Trent Easton
Zauroczenie koleżanko... zwykłe zauroczenie.

Gość laksheuffjd
Ja też znałam takiego co się tak zachowuje... jedyne co się różni to wiek i zawód. Faceci to tchórze i kiedy dziewczyna zauważa że facet zaczyna się trochę nudzić i mniej się stara aby zadowolić kobietę to trzeba jak najszybciej z nim zerwać, bo on się sam na to szybko nie zdecyduje. Będzie coś pieprzył że zmęczony pracą, życiem itp. a tak naprawdę chodzi o to że już tobą nie jest zainteresowany.