Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sweet lovely bebe

już nie mogę..bez pracy i żadnych perspektyw na nią.

Polecane posty

Gość sweet lovely bebe

Dlaczego nie mogę naleźć pracy?! no qrwa! dlaczego?! zrobiłam 2 kierunki zawodowe na studium i 2 nastudiach lic. Po co iść na magisterkę, jak i tak nie ma pracy! z czego ją opłacę?! wszystkie kierunki robiłam w stronę opieki nad ludźmi, nad starszymi, nad dziećmi , pedagogika z rozszerzeniem na dzieci niepełnosprawne i upośledzone, ale także trudną młodzież. I na co mi to qrwa?! wszędzie wiszą moje ogłoszenia że zajmę się osobą starszą, powysyłałam masę cv, poskładałam podania WSZędzie gdzie mogłam!!! i co? zero telefonu, zero rozmów kwalifikacyjnych, nic.. do swietlic, do szkół , do osrodków, dps-ów... nic nic! juz nie mogę, rok tak szukam pracy, chodzę osobiście zanosić podania, bo tych wysyłanych chyba nikt nie czyta. szukam pracy w 3 miastach ale i tak nic! ja pierdole, nic tylko się dzwignąć, bo żyję na granicy nędzy!!!

Gość hgjhjjkjkl
ale na neta masz? ale na PO glosowalas?

Gość jolie fille
a nie chciałabys wyjechac za granice, więcej zarobisz opiekując się starszymi lub chorymi

Gość a ja mam wlasnie kaca
To sorry, ale musisz byc wyjatkowo niezaradna, by nie znalezc pracy lub sama czegos otworzyc. Opiekowac sie kims itd. Zenada.

Gość trzeba bylo ukonczyc
opiekuna osoby starszej lub pielegniarstwo, po tym bys miala prace..a nie jakas pedagogike...

Gość a ja mam wlasnie kaca
Przeciez to sciema.

Gość sweet lovely bebe
nie mogę wyjechać za granicę akurat... nie teraz. może za 2-3 lata. Niezaradna? no rzeczywiscie :O jakbym była niezaradna to bym już padła z głodu człowieku i mieszkała pod mostem. mniejsza o to.. ze znalezieniem pracy jest tak ciężko, że już qrwa nie mogę! kogo oni oczekuja na stanowisku opiekunki w domu pomocy społ np? albo pedagog do świetlicy szkolnej, albo jako wychowawca w jakichkolwiek placówkach?! przecież tego jest masa, a nigdzie mnie nie chcą.

Gość sweet lovely bebe
mam opiekuna osób starszych właśnie, przeciez pisałam.

Gość 65ygv65yvg5
Bo pewnie jestes dziwna, brzydka, niekumata, nie umiesz rozmawiac, nie lubia cie ludzie.

Gość sweet lovely bebe
jak mam coś otworzyć? wywiesiłam ogłoszenia i nikt nie dzwoni! a jak dzwoni, to oferuje 4 zł za godzinę! i to np przez 1 godz dziennie, żeby przyjść wykąpać! przecież to paranoja. więc jak mam otwierać takie usługi?

bo np. do opieki nad osoba starsza chca ludzmi z wyksztalceniem medycznym, np po pielegniarstwie..niby jest tego wszystkiego, no ale jak zawsze wszystkie miejsca sa oklepane albo licza sie znajomosci..

Gość sweet lovely bebe
jakby mozna było wywnioskować z cv jaka jestem, to może by i tak było :) ale nie jestem brzydka, nie jestem gruba, nie jestem głupia ani lewa. Jestem normalna. Mam 4 różne zawody w ręku, a nie mam pracy. Pochodzę z małego miasta, może dlatego, ale wysyłam po 3 innych dużych miastach.

no to rzeczywiscie dziwne, moze mieszkasz raczej w malym miescie i nie potrzebuja?moze sprobuj do wiekszego?

Gość 65ygv65yvg5
Zaradna ? Przeciez napisalas, ze zyjesz na granicy nedzy, wiec tak nie podskakuj.

Gość 65ygv65yvg5
Przeciez niby w 3 szuka :O jakas sciema, bo kto chce to prace znajdzie. Dziwne...

Gość sweet lovely bebe
mam takie kierunki: - opiekun osób starszych - rehabilitację, - pedagogikę opiekuńczą, w tym resocjalizacja - nauki społeczne

Gość mmLena07
a jakie języki obce znasz? Szlifuj niemiecki, bo tam sporo starszych, majętnych ludzi, a młodych mało do opieki. Do tego Niemcy są blisko, więc np. praca w Berlinie i możesz przyjeżdżać w każdy weekend do Polski, to nie koniec świata. Pracy dużo, kasa dobra.

Gość sweet lovely bebe
no ja nie wiem, może mam jebanego pecha, czy coś?! z natury jestem spokojna, opanowana, uśmiechnięta, z miłą aparycją itp.. więc o co chodzi?! przez rok nie znaleźć pracy :O czuję się jak nieudacznik!

no wlasnie szlifuj niemiecki, a nuz moze ktos Ci spadek przepisze, np. moja znajoma tak miala opiekowala sie starsza babcia, babcia ta nie miala zadnej rodziny i caly dom jej przepisala ;)

Gość she24
hej, wiesz co ja tez długo szukałam pracy,pracowałam w sklepie od pon do pon po 9 h dziennie i sie na mnie wydzierali i zarabialam grosze,zwolnilam sie i dlugo bylam bezrobotna, w koncu znalazlam prace, ale gdyby tak nie bylo otworzylabym cos swojego, założ punk opieki nad dziecmi, poświęć jeden pokoj w mieszkaniu i zaloz grupe np. 6 osobowa na początek.

Gość sweet lovely bebe
zastanawiam się nad niemcami... rozmawiałam z jedną agencją, to preferują osoby w wieku ok 40 lat - huj wie czemu :o angl znam bardzo dobrze, bo się go uczyłam przez wszystkie szkoły, niemiecki - średnio, ale porozumiewam się, bo jak robiłam opiekuna to miałam obowiązkowy. a rosyjskim nie wsponinam, bo to chyba nikomu nie przyda się ten język.

no to wyjedz czy do Anglii czy do Niemiec, z jakas agencja na pewno musi Ci sie udac! :-)

Gość sweet lovely bebe
she - też nad tym myslałam, jest u nas juz coś takiego i ledwo ciągnie, sala prawie zawsze pusta. a ja mam kawalerkę . ciasną :/ no ale próbowałam jak opiekunka do dzieci, to przecież ludzie wolą swoje nastoletnie sąsiadki, bo rzuca jej dziennie 10 zł i mają z głowy :O te miasto to przekleństwo :/ zarabiam póki co pieczeniem ciast dla znajomych na różne uroczystości, święta i zamówienia.

Gość MonikaDddd26
haha, to z tym opiekowaniem się starszymi osobami w Niemczech, to moja ciotka świrowała :D nie zna w ogóle niemieckiego, a chciała przyjeżdżać, jeszcze snuła właśnie te fantazje, że ktoś starszy majątek jej przepisze :D hahaha

Gość she24
A korzystasz moze z pomocy mopsu? bo u mnie w miescie jest cos takiego,ze bierze sie udzial w kursie j. niemieckiego a oni po tym kursie wysylaja do niemiec na opieke nad starszymi i gwarantuja tam zatrudnienie na 2 miesiace no i jak chcesz dluzej i oni tez to zostajesz,jak nie to mozesz wrocic.

Gość qrfewf ce3r32
To szukaj innej pracy a nie biadol na kafe. Rzeczywiscie nieudacznik z ciebie. I do tego przeklinasz jak patologia.

Gość qrfewf ce3r32
Raz piszesz, ze za granice za 2, 3 lata dopiero a teraz , ze rozmawialas z agencja o pracy za granica :O