Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkarlatnymiecz44

Cześć wszystkim :) czy ktoś byłby tak miły i by mi trochę pomógł ? Bardzo proszę

Polecane posty

Gość szkarlatnymiecz44

Czy mogłby mnie ktoś lekko nakierować, coś pomóc? Otóż mam zrobić pracę multimedialną na polski, mam taki oto temat : Postawa Przerwy Tetmajera i Staffa wobec dekadenckich przejawów epoki i nie byłoby to trudne gdybym miała zrobić jakiś tekst + zdjęcia, ale w pracy mogą być tylko zdjęcia, cytaty, wykresy, rysunki bez tekstu pisanego (oprócz cytatów). Czy ktoś robił coś takiego i może mnie jakoś nakierować jak to zrobić? Bardzo mi na tym zależy.

Gość hgjhjjkjkl
wiesz nie kazdy musi miec wykszatclenie srednie, widocznie ty sie nie nadajesz ;) moglas isc do zawodowki

trochę za późno się zorientowałaś że matura już za pasem... tekstu można się bez problemu nauczyć na pamięć po drugie zrób rozdziały w pracy odnoszące się do tematu - będzie ci łatwiej ja napisać

Gość szkarlatnymiecz44
ja jestem w 3 technikum, więc jeszcze mam czas na mature :P to jest na zadanie domowe :)

Gość szkarlatnymiecz44
Wykształcenie średnie zdobywa się gdy się ukończy szkołe średnią, a ja mam taki zamiar :) i nie wiem jakiego tekstu mam sie na pamiec uczyc i po co? Ja mam zrobic pracę multimedialną, a nie się uczyć tekstu na pamięć -.-

no coś musisz mówić :P a jeśli to tylko zadanie to naucz się punktów wypowiedzi ;)

Gość szkarlatnymiecz44
nie nie musze nic mowic, mam oddać tylko płyte z zadaniem.

Gość Mniej niż zeroooooooo
no to w czym problem?

Gość Mniej niż zeroooooooo
zrób to w powerPoint