Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oooimooo

jeżeli ojciec ma czarne włosy, a matka blond, to jakiego koloru włosy będzie

Polecane posty

Gość oooimooo

miało ich dziecko? albo na odwrót: matka ciemne włosy, a ojciec jasne. dziecko jakie?

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ja mam blond maz czarne, 1 syn ma czarne, drugi blond a corka ma brazowe

Gość Sasza Jebakov
Wydaje mi się ,że rude

a pisz sobie ile chcesz ,musisz sie nudzić a może jestem twoją idolką:) hehe w kazdym bądz razie jesteś zabawna ,pozdrawiam cie:*

Jestem stałą bywalczynią tego forum. Ale ten kto naśladuje, lub po prostu podrabia sobie nick jak dla mnie to NAJWIĘKSZE PROSTACTWO na forum. Brak własnej osobowości czy cuś ? Spotykam na topikach Jennifer ale przecież to jest JEJ I TYLKO JEJ IMAGE. Chyba można nawet to podciągnąć pod kradzież, tudzież oczernianie a nawet stalking. Powinni się Tobą - podróbo zająć modelatorzy tego forum.

U mnie tak jest i mam szare:P Od słońca się rozjaśniają i takie trochę ciemny blond z rudawymi końcówkami.

Znam małżeństwa, gdzie oboje mają kruczo czarne włosy, a syn blondasek. Z twarzy podobny do ojca. Kolor oczu wszyscy mają niebieski.

"... ofiary uporczywego nękania otrzymają narzędzie, które pozwoli im bronić się przed oprawcami. W tym dniu wchodzi w życie nowelizacja kodeksu karnego zawierająca nowy rodzaj przestępstwa polegającego na stosowaniu przemocy emocjonalnej. Jest to tzw. stalking. Zgodnie z dodanym do k.k. art. 190a odpowiedzialności karnej będzie podlegał każdy, kto przez uporczywe nękanie innej osoby lub osoby jej najbliższej wzbudza u niej uzasadnione okolicznościami poczucie zagrożenia lub istotnie narusza jej prywatność. Za takie zachowanie będzie groziła kara pozbawienia wolności do trzech lat."

Gość papierowa
jesli jeden rodzic ma ciemne, a drugi jasne wlosy to: a) dziadkowie (rodzice tego z ciemnymi wlosami) maja ciemne wlosy - dziecko bd mialo ciemne b) jeden z dziadkow (rodzic tego z ciemnymi wlosami) ma jasne - jest szansa, ze dziecko bd mialo jasne.

Gość dfrgdddd
a gdzie leży Rogożno?

Gość ASLKP
Jesli chodzi o dziadkow to u mnie jest tak:) : Moja mama blond+tata blond=ja blond Mama meza blond+tata prawie czarne=maz prawie czarne, siostra meza ciemne ale daleko im do czarnych i jak juz powyzej pisalam: ja blond+maz prawie czarne= jedno dziecko ciemne bardzo ale jasniejsze od meza, drugie dziecko szatynka

Gość asdsdgygugu
mój dziakek: włosy czarne moja babcia włosy: blond ich dzieci: syn brązowe, córka brązowe, drugi syn: blond

Gość ja111gusia
czes mam pytanie ,moja corka ma 15 miesiecy i jej kolor to blad i dzis urodzila mi sie droga coreczka niewiem czemu ale ma czarne wloski czy to mozliwe ?

Gość wariatemlk
no wlasnie czemu??

Gość gość
nie wierzę, że tyle nagle ma czarne.. chyba, że nie z Polakami, bo Polkakow nie ma wiel uz czarnymi włosami :O ja znam jedną taka Polkę, ale ma korzenie w Hiszpanii..

Gość gość
ja mam włosy blond a mąż czarne, mamy 3 dzieci, jeden syn ma czarne włosy, drugi blond a córka jest szatynka

Gość gość
Raczej ciemne, choć znam przypadek, gdzie matka ma ciemne włosy, ojciec ryży i obydwa dzieciaki ryże. Ale to jeden, w pozostałych przypadkach dzieci mają ciemne włosy.

Gość gość
jakies tam

Gość gość
ja mam ciemne wlosy ale naturalne nie farbowane, maz blad a corka tez ma blad:)

Gość gość
Moj tato ma czarne wlosy i ciemniejsza karnacje ( dla tych specjalnej troski zaznaczam, ze jest Polakiem :P ), mama ma mlecznobiala skore i wlosy sredni blond. Ja mam jasna skore ( taka pomiedzy moja mama a tata ) i wlosy sredni mysi blond :/ Siostra z kolei ma z kolei mlecznobiala skore i brazowe wlosy ;) * Jako dziecko mialam wlosy jasny blond - z wiekiem mi sciemnialy. Moja corka miala prawie biale wlosy ( oboje z mezem mamy sredni blond ). Dwa lata temu scielam jem wlosy ( trzeba bylo bo byly cieniutkie i nedzne ), choc bardzo nie chcialam. Miala fallwane wlosy do pasa koloru platyny. Teraz odrastaja jej proste i juz nie takiego samefo koloru. Buuuuuu. Za to sa grube i geste, nie tak jak moje. Wszystko jej sie rozlatuje na glowie, kucyki, warkocze - godzina i wyglada jak rojza :D

Gość gość
co to jest adres tlen pl

Gość gość
ja mam złocisty blond - jak moja mama. tata natomiast jak byl dzieckiem był blondasem, a z wiekiem mu mocno ściemniały i można powiedzieć, że ma brąz/ ciemny brąz. a ty koleżanko "specjalnej troski" zrozum, że w Polsce nie wystepują czarne włosy prawie wcale. to jest rzadkość, więc po co takie brednie wypisywać? zaraz wyjdzie na to, że w Polsce 1/3 osób ma czarne włosy..