Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam 22 lata

Jak do 30tki nie znajdę kobiety swoich marzeń to porwę jakąś nastolatkę

Polecane posty

Gość Mam 22 lata

będę ją więził i gwałcił. Jak mi się znudzi, to ją "wyeliminuje" i porwę sobie następną. Oczywiście ta nastolatka to bedzie cud miód i orzeszki, będzie taką, która normalnie to by na mnie NAWET już nie mówiąc o daniu cienia szansy bez względu na to co bym robił, jak bardzo się starał czy jaki to miał wspaniały charakter. CODE: SZPETNY RYJ, MAŁY KUTAS, NISKI WZROST :) Odbije sobie wtedy te stracone lata, kilka razy dziennie ruchając ją, torturując i poniżając :) Ops ale przecież mam jeszcze 8 lat na znalezienie mojej kobiety. Może się uda :) Będę szukał i się starał. Znosił ten poniżenia, obrazy i odrzucenia. Najwyżej, kiedy przyjdzie czas, to się zemszczę :)

Gość glen muller
stary, ja mam 28lat i podobne założenia .. wciąż nie znalazłem .. ale jeszcze dwa lata .. może się uda :) w przeciwieństwie do ciebie jednak nie zamierzam eliminować panienki, będzie mi rodziła dzieciaczki

Gość Muti60
Marzenia ściętej głowy:P

Gość Mam 22 lata
Co roku znika w Polsce bez śladu 15 tysięcy osób. Zdecydowanej większości NIGDY się nie odnajduje. Chyba nie muszę mówić, jaki odsetek stanowią atrakcyjne kobiety? :D

Gość Muti60
No fakt a statystyki uprowadzeń są coraz wyższe wszystko przez te dupeczki tak się dzieje.

Gość Mam 22 lata
I Iwona Wieczorem to świetny przykład, bo mimo tego, że miała okropnie nadzianych rodziców, to potrafili ją z trójmiasta uprowadzić :D Na wsiach nad ranem nie ma żywej duszy. Ale nie ma co rozpatrywać czarnych scenariuszy. W morzu jest dużo ryb, mam najdzieje, ze choć jedna ładna rybka z ławicy, zakocha się w głębinowym stworze :)

Gość glen muller
te kobiety są regularnie gwałcone w piwnicach na prywatnych posesjach przez facetów których żadna nie chciała, a wieczorkowa do dzisiaj pewnie ma już trójkę dzieci myślicie że Fritzl jest jeden? jest ich mnóstwo! gdyby zrobić niezapowiedzianą rewizję we wszystkich domach w polsce to włos by wam się zajeżył na głowie ilu zaginionych by się odnalazło

Gość njunnujn
Chyba nie muszę mówić, że jesteś zwierzęciem a nie człowiekiem?

Gość kolejny dziwolag ja laze
do prostytutek i nie narzekam zawsze mam swietna do lozka

Gość Mam 22 lata
Wiecie, że tacy uwięzieni ludzie w końcu zaczynają się przyzwyczajać do oprawcy, zaczyna ich łączyć więź i dorze się czują w swojej roli? Można powiedzieć, że taka porwana i gwacona kobieta w końcu pokocha porywacza! O masz ci los! Brzydale też mają szanse na miłość! :)

Gość Mam 22 lata
Oczywiście że to będzie jakaś młoda, prześliczna nastolatka. Odbije sobie stracone czasy szkolne w ten sposób, gdzie przystojniacy mieli takie na zawołanie, a ja musiałem z boku się temu przyglądać. Tu to ja będę miał wszystko na zawołanie. Może nawet by tak 2 nastolatki równolegle hodować? Jak się oczywiście znudzą to siekierą w łeb, ciało do pieca i łapiemy następną :) Ale nie ma co od razu czarnych (na pewno czarnych? ;) ) scenariuszy rozpatrywać. Mam w końcu 8 lat na to, żeby znaleźć mą lubą (też ma to być nastolatka) która będzie kobietą moich marzeń :)

Gość słodkilu
Widzę że dalej kontynuujesz topik swój:D

Gość słodkilu
ale muszę przyznać ci że rzeżnik z ciebie okrutny gorszy niż ten z ''Detroit''

Gość gajowy_ruchała
PATOLOGIA

Gość Mam 22 lata
Ktoś tu pisze o dziwkach. No fajna sprawa, wiadomo, ale po 1 jest to droga przyjemność, po drugie dlaczego inni mają mieć za darmo a ja nie? Złapać 2 śliczne nastolatki, złamać psychicznie i ot co ma się wszystko, sprawy zostają wyrównane. A i porozmawiać z takimi można kiedy się chce, bo one nie mają wyjścia, muszą słuchać, można je ruchać ile razy się chce, jak się chce, i kiedy się chce. Nie będą mnie chciały po dobroci, wezmę siłą :)

Gość qqłka, już ci pisałam
jesteś szpetną ciotą i tyle w temacie. nawet bym na takiego nie splunęła :D to, co inni mają za darmo, ty musisz sobie wyrwać. i to samo w sobie obrazuje, jakim jesteś śmieciem :P

Gość 39489384398493
Wiesz co upoluj sobie zolzy.Bedziesz mial satysfakcje za gnojenie facetow.

Gość jokashee
autorku, który ma mózg w rozporku a kto cie nauczył, że robić krzywdę drugiej osobie to fajna sprawa? mamunia?

Gość Mam 22 lata
Moje potencjalne ofiary również normalnie to by na mnie nie splunęły nawet uważając mnie za szpetnego śmiecia :) Jednak szybko się nauczą, już ja się o to postaram :) Kobiety same mi podsunęły tę alternatywę. Nie można mieć za darmo, trzeba wziąć siłą. Proste :)

Gość ihaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Brawo zgneb wszystkie zolzy. Moze upolujesz fiku miku ,nie bedzie trodno szpital psyhiatryczny w tworkach

Gość Mam 22 lata
E tam krzywdy. Mnie też nieraz różnie krzywdzono i nie pytano o zdanie. A skoro świat jest niesprawiedliwy, to dlaczego ja mam być inny? :) Taka kolej rzeczy. Zabij, albo zostaniesz zabity. Okradnij, albo zostaniesz okradziony. Bądź zły, albo zło będzie przeciw tobie.

Gość jokashee
pozdrów rodziców, na pewno sa dumni z syna, który jest przystawką odżywiającą penisa.

Gość Mam 22 lata
Ja nie myślę penisem. Pisałem, że będę też z nią rozmawiał w tej piwnicy. Będziemy spędzać dużo czasu razem, jak w związku. A seks jest jego częścią, prawda? :) Jak te, które my chcemy, nie chcą nas to co robić? Odpuścić? Związać się z kimś pierwszym lepszym kto nas zaakceptuje? No bez żartów :D Tak postępują tchórze! Inni walczą o swoje. Jak nie zapomnę, to pozdrowię od ciebie rodziców :) A jak chcieli być dumni z syna, mogli go lepiej wychować.

Gość Kwadrat Master
Podnieciłem się! Nie ma nic lepszego niż gwałcenie związanych nastolatek błagających o litość, OSTRO OD TYŁU, Z SZARPANIEM ZA WŁOSY RUCHANIE AŻ DO KRWII !!!

Gość jokashee
takich zwierząt jak wy, nie ma wśród kobiet jesteście zakałą wśród prawdziwych facetów i psujecie opinię o męzczyznach, miekkim chujem robione papudraki, pełne gacie i miekkie kolanka jak mija dziewczynę na ulicy, a w myslach wizje gwałtów w piwnicy. buhaha :) tacy jak wy to ucieleśnienie piosenki "Mniej niż zero"

Gość Kwadrat Master
na ulicy gracie twarde suki, ale w piwnicy będziesz skomlała o litość jebana szmato

Gość Mam 22 lata
Miękkie nogi bo w normalnym przypadku jest możliwość, bardzo prawdopodobna poniżenia i ośmieszenia. Trzeba szukać akceptacji o co jest trudno. Natomiast w przypadku agresji sprawy mają się całkiem inaczej. Ja akurat jestem z natury dość agresywny i nie mam problemu żeby jak trzeba dać komuś w zęby. Kiedy miałoby dojść do ostateczności, to ta nastolatka nie będzie traktowana przeze mnie jako kobieta a zwierzę, moje zwierzę. 0 szacunku, strachu, respektu. Będę miał pełną kontrolę. A jak coś jej nie bedzie pasowałao to raz, drugi, trzeci w ryj i się zaraz przystosuje. A i można też w wiele innych sposobów łamać psychikę człowieka. I to o czym piszę, wzięło się właśnie PRZEZ kobiety które są zezwierzęcone jak mało który mężczyzna.

Gość kklaakier
Rany chłopczyku! Wracaj do swojej nory, pryszcze wyciskac z bródki i nie waż mi sie wychodzić z niej przed switem. Jaki ty musisz być skrzywdzony, jaki niekochany, jaki niedoceniony... serce się kraje i jednocześnie nóz w kieszeni otwiera na takich pseudointeklektualistów jak ty. oby twoja potencjalna ofiara, którą sobie "upolujesz" użyła przeciwko tobie szponów. oby celowała prosto w krocze. niech się sperma socjopaty leje strumieniami, ale poza ustrojem owego "worka na spermę". strasznie jesteście malutcy i zakompleksieni. żal mi was. DNO....

Gość ;ldmwldmld
proponuje zglosic IP tego pana na policje profilaktycznie

Gość Mam 22 lata
Dokładnie. Teraz na nas srają, śmieją się z nas, obrażają i poniżają. Ciekawe czy "później" będą takie mądre. Zemsta ma słodki smak. Wystarczy zobaczyć ilu gwałcicieli było nieśmiałymi mężczyznami zniszczonymi przez kobiety. Ale byli głupi. Żeby być złym, trzeba mieć intelekt i umiejętność planowania i przewidywania. Ja na szczęście mam to wszystko :)