Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfyhg

twardy brzuch dolem i dziwne klucie..pomozcie:(

Polecane posty

Gość hfyhg

Zaniepokoilam sie od ok godziny czasu mam dziwne klucia dolem brzucha. Bolesne i nizbyt przyjemne..:( Dziewczyny co to moze byc.. W dodatku w pewnym momencie mialam taki dziwny bol i dyskomfort jakby mi chcialo ' rozerwac drogi rodne'..:(

czy ten ból to taki jakby ciągnący ból? do tego czasami kłucie? - może to być zapalenie przydatków. Właśnie leżę w szpitalu z takim rozpoznaniem

Gość hfyhg
No wlasnie cos takiego..ale niecaly m-c temu wlasnie tez lezalam w szpitalu bo to mialam po peknieciu cysty:( Wiec raczej nie to:(

Gość hfyhg
Strasznie sie boje..a do szpitala nie pojde:( co to moze byc poza zapaleniem przydadkow..dodam ze boli mnie tez w okolicy kosci ogonowej..

też mam twardy brzuch. Ten ból może różnie promieniować. Musisz iść do lekarza-specjalisty, albo do szpitala jedno z dwóch. My kobietki musimy o siebie dbać

Gość hfyhg
Ciaza odpada prawda?

jesteś po terminie @ czy przed? A jest prawdopodobieństwo? nie zabezpieczałaś się?

Gość hfyhg
Tzn sie 13 m- cy temu urodzilam dziecko. Pierwsza @ po porodzie mialam 10 grudnia. Ostatnio okres mialam 19 i kochalam sie z mezem w ostatni dzien @ bez zabezpieczenia z konczeniem we mnie. Teraz kochalismy sie w niedziele i wczoraj stosunkiem przerywanym. Cykle po porodzie mam ok 35-37 dniowe. Ale niewiadomo..cos sie moglo zmienic lub przesunac. Sama sie juz pogubilam z tym liczeniem bo przed ciaza najdluzej trwaly 30 dni:(

stosunek przerywany to żadne zabezpieczenie, powinnaś o tym wiedzieć. Bardzo możliwe że będziesz w ciąży bo masz dni płodne. Ale za wcześnie na jakiekolwiek objawy..

7 dzień cyklu to ost dzień na seks bez zabezpieczeń (+ bez kończenia w środku) jeśli chce się uniknąć niechcianej ciąży.

Gość hfyhg
Kurcze w takim razie co mi jest?;(