Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idzie wiosna, pora radosna :-)

IMPREZA W TROPIKACH

Polecane posty

Hej. Za jakieś 2 miesiące organizuję z przyjaciółkami imprezę urodzinową dla naszej znajomej. Jako temat wybrałyśmy dżunglę, tropiki itp. I tu zaczynają się schody- otóż musimy przystroić jakoś egzotycznie salę. Chcemy, żeby wszędzie były rośliny i kwiaty z bibuły (oczywiście duże, dobrze widoczne). Macie może jakieś pomysły na dekoracje? Co byście doradzili? Znacie jakieś sposoby na robienie tropikalnych roślin z bibuły? Może macie chociaż jakieś linki? Czy ktoś ma jeszcze jakiś pomysł, co by warto było zrobić? Nie chcemy, żeby to było jakoś mega pracochłonne, ale takimi leniami jednak też nie jesteśmy ;-p Za wszelkie pomysły dotyczące tropikalnej imprezy serdecznie dziękuję :-)

Gość marysienka spod oliwy
Wow, ale super pomysł ;-p Uwielbiam imprezy, a te tematyczne to zwłaszcza. Niestety, nie jestem zbyt kreatywna, nigdy nie robiłam żadnych dekoracji ;-( Tak, skoro to tropiki, to obowiązkowo muszą być kwiaty ;-D Jak tylko znajdę jakiś link, to dam znać ;-)

Oj, szkoda. Ale dziekuję bardzo ;-) mam nadzieję, że znajdziesz jakieś fajne linki. Ja szukam, szukam i na razie niczego super nie znalazłam ;-((