Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alex Mahone

Wasze spotkania z kanarami

Polecane posty

Gość Alex Mahone

czy doswiadczyliscie kiedys wyjatkowej perfidii ze strony kanara? ewentualnie wymuszen lapowek badz innych nieobyczajnych zachowan?

Gość Alex Mahone
Nie do ciebie kieruje to pytanie

raz mnie przyłapał pan kanar bez biletu w autobusie. było mi okropnie wstyd, ale o dziwo wstawił się za mną kierowca autobusu, chwile z nimi porozmawiałam, pouśmiechałam się i wypuścili mnie. z chamstwem się nie spotkałam, wręcz przeciwnie! ale od tej pory zawsze mam przy sobie bilet.

Gość kanarinios
kasa kasa

Gość Sasza Jebakov
Nie jeżdze na gapę

Gość lata temu jeszcze w Polsce
dwa kanary probowaly mi wmowic, ze majac aktualny skasowany bilet niby mam na nim date sprzed iles tam, mieli pecha, bo to byl jednodniowy kupiony w kiosku, gdzie mnie dobrze znali, wiec wyszlam z nimi z autobusu i zaraz obok byl ten kiosk, gosc mial jeszcze rachunek z tego biletu i powiedzial im, ze jak sprobuje wypisac mi mandat to on zglosi sie z tym rachunkiem do gop , pozniej powiedzial, ze chcieli pewnie ode mnie lapowe.. ufff. , ale sie odczepili :)

Gość gfhgjhjk
to bylo dawno temuuu: bylam bez biletu, tzn mialam migawke ale okazalo sie, ze ona tylko do pewnego momentu jest ważna, a ja wyjechalam poza ten obszar (mimo ze teh sam autobus oczywiscie) i mnie zlapali, ale dalam im lapowke wiec sie odczepili, dobrze ze mialam kase przy sobie.

Gość xcvzxvzx
zdarzalo sie, ale ja nie jestem lepsza, nie zlicze ile razy wkrecilam kanara ze mam miesieczny tylko zapomnialam...oooo i mnie puszczali zawsze. raz nawet udawal ze dzwonii po policje w nadzieji ze zmiekne, a ja na to twardio-nie no prosze niech pan dzwoni ja nie mam nic na sumieniu...( robilam w portkize strachu a na zewnatrz taka twarda:):)P) ech to byly czasy i wszystko w wawie:)