Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona2201111111111111

ale mnie wkurzają ...

Polecane posty

Gość ona2201111111111111

moje współlokatorki.. wpieprzają sie do moich spraw tzn wypytują dlaczego robie tak ,a nie tak dlaczego jestem z tym facetem ,a nie innym itd i jeszcze mnie obgadują bo pare razy przypadkowo słyszałam , a jak ze mną chcą obgadywac inne osoby ,ale i tak udają milutkie i generalnie mają sie za jakieś super ,a wcale takie nie są

Gość Sasza Jebakov
Przecież to standard u kobiet.

Gość ona2201111111111111
ale mieszkałam z różnymi dziewczynami i w sumie jeszcze na tak wscipskie nigdy nie trafiłam

Gość Ból glowy
Lej na nie. Szkoda nerwów.

Gość ona2201111111111111
i myślą ,ze jak studiują te swoje socjologie to są wybitne jakieś. Kiedyś im opowiadałam ,ze u mnie na stomatologii myslałam ,ze bedzie cięzej niż jest i sobie radze to one,, o to ja ide na te studia" i one mysla ,ze ich socjologia jest trudniejsza moze jeszcze :D

Gość ona2201111111111111
no i tak zrobie. nie bede sie nimi przejmować.. ogólnie jak sie wprowadzałam to czułam ,ze niezłe cwaniary i ,ze sie nie dogadam z nimi tzn może i rozmawia sie z nimi czasem fajnie ,ale jak one są takie falszywe to chyba bede ograniczac kontakt z nimi

Wiesz może twój facet im się podoba i chcą cię znim skłocić lub abyś go zostawiła. Być może są zazdrosne i dlatego są takie.

Gość Ból glowy
Taki element omija się dużym łukiem, bo i tak nie przekonasz najmądrzejsze i najpiękniejsze gwiazdy. :D One zazwyczaj błyszczą dla siebie.

Gość ona2201111111111111
nie wiem czy są zazdrosne czy nie . choć myślę ,ze potrafia być ale wiem ,ze zgrywają się ,albo czują się jakieś lepsze

Gość ona2201111111111111
jeszcze ,ze wyżej sraja niz dupe maja da sie przezyc ,ale najgorsze jest obgadywanie mnie . i innych osob przy mnie..

Być może i za takie się uwarzają. Ale ty bądź sobą. Najlepiej było by gdybyś znalazła inny lokal do wnajęcia z innymi wspolokatorkami. Dzisiaj trudno znalweść dobe wspólolatorki ale trzeba szukać takie i znaleść inne mieszkanie.

Gość Ból glowy
Aj tam, aj tam ... dasz radę! Jak obgadują przy tobie innych - wychodź z pokoju, a na to, że ciebie obgadają nie masz wpływu. Normalnie lej na to.