Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gooyyyyyyyyy

Mam 38 lat, dlaczego nikt się mną nie interesuje?

Polecane posty

Jak byś miała 38 lat, to nie pisała byś tutaj na forum. Zwłaszcza w takiej sprawie. No chyba, że masz rozumowanie 15-tki.

Gość gooyyyyyyyyy
Samotny Romantyk ----------> Fotka nie powie prawdy. Fotki kłamią. :) Mogę mieć taką, na której będę wyglądać na bardzo atrakcyjną kobietę - wystarczy odpowiednia poza i mina alno taką, na której wyglądam tak, że "strach się bać". Nie uwierzysz, jakie moje zdjęcia mogą by7ć różne.

Gość gooyyyyyyyyy
balbalbla ------------> To forum nie rozwiąże moich problemów, ale mam doła i chcę się pożalić. Może jest tutaj kobieta podobna do mnie, chętnie się spotkam. :)

Gość gooyyyyyyyyy
fiel ------------> Nie jestem gruba ani biedna, po sklepach chodzę kiedy muszę. Dużo pracuję.

Gość nastolatkamama
fiel przeczytaj to ,co napisałaś jeszcze raz:( Naprawdę dzięki tobie cała polska się dowie , o głąbie o niku fiel

Gość lanolina25
autorko,wiec wszystko jasne tez tak mialam do 19 rz... i moje zycie uczuciowe bylo porazka wtedy,bo po co ktos mialby sie zblizac do osoby z kora nie da sie pogadac bo tak sie boi..psychiterapia lub jakis poradnik i ostra praca nad soba.inaczej nigdy sie nie pobzykasz;-)

Gość lanolina25
autorko,wiec wszystko jasne tez tak mialam do 19 rz... i moje zycie uczuciowe bylo porazka wtedy,bo po co ktos mialby sie zblizac do osoby z kora nie da sie pogadac bo tak sie boi..psychiterapia lub jakis poradnik i ostra praca nad soba.inaczej nigdy sie nie pobzykasz;-)

Gość lanolina25
swoja droga niezbyt wiarygodne,ae masz tyle lat i wciaz traktujesz facetow jak przybyszow z innej planety zamiast normalnych ludzi z ktormi mozna pogadac tak samo jak z kolezankami (dokladnie tak,nic nie musisz zmieniac) i niezbyt wiarygodne jest to,ze dopiero teraz interesujesz sie tym problemem a wczesniej nie wpadlas na to zeby to zmienic jakies prowo

Gość gooyyyyyyyyy
Cały czas myślę jak to zmienić. Gapią się na mnie, ale nie podchodzą., żeby porozmawiać. Gapią się, bo jestem szpetna czy przeciętna, nie wiem.

Gość gooyyyyyyyyy
Moze to kwestia usmiechu, bo gdy sie usmiecham widac mi dziasla tak ok 2 cm.

Gość słodkilu
I ani jeden siusiak nie zarywał do ciebie bo powiem ci szczerze że ja byłem z taką 38 letnią dupcią i byla naprawdę warta grzechu:D A wiem co mówię:)

Gość gooyyyyyyyyy
ani jeden siusiak. Dlatego, ze sama mam siusiaka. Tzn moja lechtaczka jest dosc dluga i wstydze sie rozebrac albo dac do lizania.

Gość zawada
Na pewno nie chodzi o dziąsła. Po prostu trzeba się ubierać atrakcyjnie + makijaż+ nowa fryzura+ wiara w siebie, że możesz wszystko.

Gość gooyyyyyyyyy
ale co to znaczy atrakcyjnie. Te dziasla sa tragiczne, uwierzcie. I jaki makijaz ???

Gość bobson
A ja mam nieco inne pytanie zakładałem temat dwuktrotnie ale nikt nie odp.,mam 18 lat i jestem szatynem o jasnej karnacji.Chciałbym się dowiedzieć czy można jakoś przewidzieć czy pojawi mi się bujne owłosienie na plecach.Ja uważam że gdybym miał mieć,to już by zaczęły mi rosnąć i mój ojciec też nie ma.Chciałbym poznać wasze zdanie,ponieważ mnie to troche dręczy,a na jakimś forum czytałem że dopiero po 20 będzie wiadomo czy pojawi sie bujne owłosienie czy też nie.

Gość zawada
atrakcyjny - czyli zwracający uwagę, ale bez przesady. Dopasowane spodnie, bluzki podkreślające np. szczupłą talię, szpilki niekoniecznie na 10 cm, ale ładne. makijaż - podkreślić oczy, czasem wystarczy dobry tusz i pomadka

Gość gooyyyyyyyyy
latwo wam mowic. Kto mi to dobierze i skad wezme pieniadze. Mam trwala teraz i raczej nie zmienie fryzury, lubie swoje male loczki. A zakladam garsonki takie bezowe i seledynowe.Buty tylko na plaskim, bo mam grube lydki.

Gość gooyyyyyyyyy
i co mam zrobic ?

Gość bobson
Proszę uprzejmie o odpowiedź na moje pytanie.

Gość gooyyyyyyyyy
bobson kurve, spierdalaj, co ja wrozka ???

Gość hjdwfqce
Bedziesz mial dywan na plecach.

Gość słodkilu
bobson-powiem ci że taki porośnięty to niebędziesz ale uwydatni ci się to z wiekiem tylko musisz cierpliwie czekać ale dużą dozą tego jest schematyczność genetyczna bo większość facetów niema takiego pokrycia włosowatego ja z kolei na plecach mam tylko gdzie niegdzie ale za to cały tors i klatę po czubek brzucha to już co innego:D

Gość gooyyyyyyyyy
chcialabym takiego wlochatego misia, zeby mnie posiadl

Gość gooyyyyyyyyy
ale nudy 💤

Gość gooyyyyyyyyy
🌼 😘 😠 😡 :classic_cool: :O :D :) :( 😍

Gość gooyyyyyyyyy
Nikt sie nie interesuje 😭

Gość gooyyyyyyyyy
up

Gość słodkilu
Jestem twój:)

Gość słodkilu
cały🌼

Gość gooyyyyyyyyy
Desperat z ciebie slodkilu 😭 Nie przeszkadzaja ci moje dziasla i hermafrodytyzm ?