Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ann///

Jaki test ciążowy jest najlepszy ???

Polecane posty

Gość ann///

Postanowiłam założyc ten wątek i sie zastanawiam czy jest jakas różnica w jakosci testów ciązowych różnych firm? Chodzi mi o testy dostepne w aptekach u nas w Polsce. Ja ostatnio poprosiłam w aptece o test ciążowy i dostałam PINK TEST. Oczywiscie pisze na nim tak jak na większosci ze wykrywa juz 6 dniową ciąże i ma 99% skutecznosci i takie tam. A wy jakie testy byście poleciły? Czy to ma wogule jakies znaczenie jaka firma???

Gość aann//
bardzo prosze o wypowiedzi

Gość kaska300
ja osobiscie polecam quick vue. Jest wiarygodny. Jak bylam w ciazy robilam jakis quixx,to pokazal 1 kreske,a dwa dni pozniej quick vue 2 .

Gość dorotaaaaaaa
ja mam quick vue bede robic za tydfzien. ale zastanawia mnie jedno. czytalam ze ma czulosc 10 a na opakowaniu mam napisane czulosc 25. czy sa 2 rozne rodzaje?

Gość kaska300
a tego akurat nie wiem. Wiem,ze ma czulosc 25,a o 10 nic nie wiem

Gość przedciaza_pl
Standardowe testy dostępne na rynku mają czułość 25 mlU/mL. Liczba ta oznacza stężenie HCG w moczu. Najbardziej dokładne testy ciążowe mają czułość wykrywającą ciąże przy stężeniu 10 mlU/mL .

Gość aann//
Czyli jednak jest jakas różnica? Te testy o czułości 10 mlU/ml to chyba nie sa dostepne w aptekach, ewentualnie mozna je przez internet zamówic. Czyli polecacie ten quix vue. hm... To nastpnym razem poprosze o taki w aptece

Gość kaska300
no kup go. Moim zdaniem jest naprawde dobry.jedyna wada,to taka,ze nie ma pojemniczka na mocz w zestawie.

Gość niecierpliwa bardzoooo
okres spóźnia mi się dwa dni... dziś robiłam pink test za 3,99 zł :) niestety jedna kreska :( poczekam jeszcze kilka dni i jak okres nie nadejdzie zrobię jakiś inny ...

Gość gość
Polecam test ciążowy Easy View płytkowy, ze zbiorniczkiem i pipetą więc nie musiałam szukać miejsca do sikania :P Zrobiłam test z łatwością, a wynik podaje szybko i bezbłędnie.