Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yififi

eh te baby i wasze problemy

Polecane posty

Gość nastolatkamama
hahaha a kto poprawiał błędy:D

fiel, mam nadzieje, ze sama tych wierszy nie pisalas, bo jak tak to pewnie w miescie jestes slawna, bo cale miasto mialo niezly ubaw jak w gazecie wydrukowali "poezję" z takimi bykami ..

Gość kobylak
Fiel tylko nie sprawdzaj niczego w slownikach i nie zmieniaj się .! Proszę :p

We wierszach? Nikt nie poprawial, bo byly bezbledne. Wtedy jeszcze klawiatura dzialala poprawnie. Przyznaj nastolatko, ze Cie fascynuje?

Gość nastolatkamama
Ja też ją uwielbiam i z chęcią poczytam jutro o 11-tej jej wiersze:)

Gość nastolatkamama
Muszę cię rozczarować,nie nie fascynujesz mnie ,ani trochę

Juz sobie wyobrażam co jest "WE TYCH WIERSZACH" "Szlem a ona patrzala, a kwiaty pachly."

To jak mam niby napisac jak nie we wierszach? W wierszach? glupio brzmi. Kobylak nigdy sie nie zmienie dla jakis tempaczek z forum. Zawsze bede taka sama. JAk poczekacie chwile to moze odnajde swoje wiersze i wam zacytuje dzis jednego.

fiel, przestan sie kompromitowac. nie chodzi tu o to, ze uzywasz "e" zamiast "ę" tylko ze uzywaz "ę" zamiast "en" i odwrotnie... a do tego klopoty z klawiatura nic nie maja. Oprocz mowisz, ze piszesz wiersze a uzywasz zwrotu "we wierszach" a w innym temacie przepraszasz za "blENdy" ... sory mam nadzieje, ze robisz to specjalnie i dla jaj, bo jesli nie to... jestem zalamana poziomem dzisiejszej mlodziezy,.

TAK WLASNIE masz mowic "w wierszach" bo to jest po polsku i nie brzmi glupio. glupio i prostacko brzmi "we wierszach", "ze solą", "we wodzie". to podstawy, uczymy sie tego w podstawowce.

Gość nastolatkamama
fiel poszła szukać wierszy haha

Nie moge odnalezc. Zacytuje to co pamietam. Byl ranek, czesalam swoj wianek. Przez okno wlecial ptaszek i wycwierkal imie Wacek. Och Wacek. To byl moj luby, ktory lubil zwiedzac moje kaszuby. I tyle co z tego pamietam.

haha teraz juz wiem na 100 % TO PROWO cala ta fiel :D gratulacje, nawet ci sie udalo przez chwile ci uwierzylam

Mało tego znalazlam w komputerze skan z gazety z naszymi autografami!! powiedzcie mi jak tu wrzucic to zdjecie to wam pokaze.

A oto przed panstwem oryginal naszego pierwszego wiersza, ktory ukazal sie w gazecie wraz z innymi. Aromat Dziś czesałam swój wianek Nagle... Co to? Zaskoczył mnie poranek. Przez okno wleciał ptaszek, który wyćwierkał imię Wacek, Och Wacek. To był mój luby, który lubił zwiedzać moje kaszuby. Historia ta smutnie się kończy- mnie i Wacka już nic nie łączy.

Gość yififi
przyklej do monitora i pocałuj w prawym dolnym rogu. zadziała 🖐️

Gość nastolatkamama
Ja ci wierze na słowo.Nic nie wrzucaj,bo się nie opędzisz od fanów :D

pokaz mi ten skan bo inaczej nigdy nie uwierze, ze ktos o zdrowych zmyslach napisal taka "rymowanke" i nazywa ja wierszem, jeszcze sie chwali nie wiadomo jaka poezja.

Gość nastolatkamama
Oj ,zatkało :D a teraz wyobrażam sobie tego Wacka i widzę jak zwiedza twoje kaszuby...no co mam bujna wyobraznie :P

Glupio nWam teraz pewnie, ze szydzilyscie z prawdziwych poetow. Niestety musze Was dzis pozegnac, ale juz jutro, po godzinie 10.00 kolejne odslony super mozgow FIEL!!

Gość nastolatkamama
Nie wierzę ,ona sobie jaja robi...

• NAJŚWIEŻSZE

• 3
      Hej