Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DoRoTkA___

4 testy

Polecane posty

Gość DoRoTkA___

Czy to możliwe żeby 4 testy ciążowe się myliły?? robiłam 4 testy (tydzień temu w czwartek, piątek, sobotę i czwarty dzisiaj) i wszystkie wyszły pozytywne. Poszłam wczoraj do lekarza, zrobił mi usg i stwierdził że nic nie widać. Kazał mi przyjść za 2 tyg. co o tym sądzic?? Ostatni @ miałam 20 stycznia. Od września cykle miałam 28-32 dniowe. Teraz jestem w 48 dc.

Gość DoRoTkA___
Pęcherzyk żeby potwierdzić czy jestem w ciąży.

Gość aann//
moze to jeszcze zbyt wczesnie zeby cos zobaczył? Ja jak spytałam mojego gina kiedy mam przyjsc jak bede miała pozytywny test mniej wiecej w dniu spodziewanej miesiączki to powiedział ze najsensowniej bedzie jak przyjde jakies 2 tygodnie po zrobieniu testu , bo wczesniej moze jeszcze nic nie widziec i i tak bedzie mi kazał przyjsc później

Gość aann//
aha podobno najwczesniej lekarz moze wykryc ciąze na usg gdzies w 5-6 tygodniu ale to zalezy od sprzętu jakim dysponuje

Gość kaska300
dorotka,nie martw sie. Skoro testy sa pozytywne i to az 4,to w ciazy jestes na pewno . Czasem tak jest,ze na usg ciaze widac pozniej.jak pojdziesz za 2tyg to zobaczysz juz swojego dzidziusia :)

Gość aweerret
Kobiety! Kiedy zrozumiecie , że wykonując test ciążowy w dniu @ lub zaledwie kilka dni po jej spóźnieniu nie ma sensu gnac do gina! Trzeba poczekac ok 2 tyg...bo wcześniej gin nic nie zobaczy!

Gość DoRoTkA___
ja właśnie poszłam 2 tyg po terminie spodziewanej @.

moze mialas puzniej owulacje i to jest wczesna ciaza ja tak mialam z synem. u lekarza pojawilam sie 6 tyg po terminie miesiaczki a bylam w ciazy 6tydz i 3dni.