Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziennikarkaprasowa

mam pytania do gwiazd kafeterii!!!

Polecane posty

Gość dziennikarkaprasowa

mam pytania do gwiazd kafeterii!!!

jestem :D:D:D:D.... gwiazda ze mnie jak z koziej doopy trabka ale chetnie odpoiem na dreczace cie pytanie

Gość dziennikarkaprasowa
więc witam!!! jakie są: 1. wasza ulubiona gwiazda szowbizu 2. ile miałyście/ mieliście partnerów seksualnych 3. gwiazda showbizu, która jest waszym wzorem , obiektem uwielbienia 4. znienaidzony polityk 5. jaka jest według was najseksowniejsza katolicka osoba duchowna (może byc nieżyjąca)

Gość dziennikarkaprasowa
czekam moje drogie gwiazdy :)!

1. Lady Gaga, Amy Winehouse 2. hmmm...a co cie to :D 3. Lady Gaga, Hugh Heffner 4. Tusk 5. nie ma takiej :D kiedys podkochiwalam sie w katechecie

1. mam w doopie showbiz... 2. az 4 3. patrz pkt 1 4. polityka mnie nie interesuje 5. nie jestem katoliczka :D

Gość nie żadna rozbita tylko patolo
wymien o ktore gwiazdy kafe chodzi to może sie wpisze :classic_cool: te co tu do tej pory sie wpisaly to jakies szatniary a nie gwiazdy

nie żadna rozbita tylko patolo - no wez mnie nie rozsmieszaj padalcu jeden :D ja na kafe od 3 lat urzeduje wiec moge siebie nazywac gwiazda :D

stawiam się bo mnie wzywają :D 1)Michael Fassbender , z polskich Weronika Rosati 2)6 3) Michael Fassbender/ Ryan Gosling 4) Niesiołowski, Tusk, Walcowa 5)księżulek który kiedyś był w mojej parafii , ciacho jakich mało :P

stawiam się bo mnie wzywają :D 1)Michael Fassbender , z polskich Weronika Rosati 2)6 3) Michael Fassbender/ Ryan Gosling 4) Niesiołowski, Tusk, Walcowa 5)księżulek który kiedyś był w mojej parafii , ciacho jakich mało :P