Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lewykiju

Chciałbym zrobić zamach na jakaś szkole

Polecane posty

Gość Lewykiju

Gimnazjum albo coś takiego. Wpadł bym do środka i otworzył ogień z broni szturmowej do żywych celów. To jest moje marzenie, też jakieś macie

Gość Lewykiju
Niestety moje marzenie nigdy się nie spełni bo jestem biedny, czyli nie stać mnie na broń:S CHOCIAŻ nożem też bym dał radę...

Gość Lewykiju
Czemu debil odrazu? Takie mam marzenie co w tym złego? Czy ja popełniłem jakieś przestępstwo? Dlaczego ludzie tak szybko mnie potępiają?

Gość Lewykiju
Wiesz jak się teraz poczułem? Jak jakieś zero, któremu nie wolno mieć żadnych marzeń, planów

Gość Lewykiju
Oglądałem oglądałem. Mam taki plan, zabije osoby które zaszły mi za skórę ale pozostawiły jakieś głębsze rany.. Potem zabije moich rodziców, następnie rozpierdole gimnazjum w którym byłem gnębiony..

Gość Lewykiju
Następnie rozpierdole sb w taki sposób by moje wnętrzności walały się po całej okolicy

Gość Lewykiju
Odpłace się światu za ten ból.. Chce by ludzie wspominali mnie z nienawiścią, wolę tak niż by mieli zapamiętać jako pizde i nieudacznika..

Gość Lewykiju
Odpłace się światu za ten ból.. Chce by ludzie wspominali mnie z nienawiścią, wolę tak niż by mieli zapamiętać jako pizde i nieudacznika..