Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieśmialaa

pytanie dotyczace wsplozycia...dziwna sprawa

Polecane posty

Gość dafag
lol myślałem, że to jakiś małolat:D może być też inna kwestia a mianowicie dobrze Cię nakręca i jesteś bardzo wilgotna, przez to on mniej czuje? no chyba, że nie wyrósł jeszcze z walenia niemca w kask:D skoro jesteście dorośli to z rozmową nie będzie chyba problemu:)

Gość nieśmialaa
yuhu yuhu daj se spokoj;P dafag- pogadam znim..moze jakos rozwiazemy ten dziwny i wstydliwy problem;) moze to bylo takie chwilowe i przejdzie- a czy w Twoim zwiazku zdarzylo sie kiedys cos podobnego?

Gość dafag
raz się zdażyło;) ja już spadam spać, Ty się nie przejmuj, na pewno będzie dobrze. Faktycznie możesz poćwiczyć też kegla może akurat pomoże:) Powodzenia i Pozdrawiam P.S fajnie, że na kafe są też normalni ludzi:D CU

Gość wwrrr
Zdradzal z reka? :D Rany, ale z Ciebie dzieciak.

Gość nieśmialaa
dzieki Dafag:) milo sie gadalo:) dzieki ze normalnie do tego podeszles i nie nasmiewales sie zemnie:) dobranoc:)

Gość nieśmialaa
no ja tak...do tego troche podchodze- no bo to nie jest tak ze wy myslicie sobie o jakims tam laskach i robicie swoje? bo napewno nie o swoich dzoewczynach;(

Gość wwrrr
A kobietom myslisz, ze nie zdarza sie 'robic swojego'? Nie zawsze mozna akurat uprawiac seks. Masturbacja to zadna zdrada, chyba ze regularnie wybiera sie ja zamiast partnera.

zdradzil z ręką???;)))))))))))))))))))))) całe szczęście nie uważam ręki męża za jego kochankę, bo w innym przypadku dawno byśmy byli po rozwodzie z orzeczeniem o winie;))) i nie obchodzi mnie o kim wtedy myśli;) póki jest dla mnie ok i pociągam go, to nie jest nic złego. Autorko, dużo jeszcze przed Tobą. Jedno mogę Ci powiedzieć na podstawie własnego doświadczenia. CZUĆ zaczniesz dopiero po jakimś czasie. A ból zdarza się, bynajmniej mnie, pomimo wielu lat z partnerem, którego znam, pomimo tego, że jestem po porodzie. Ginekolog twierdzi, że to sprawa dopasowania pozycji i dobrego nawilżenia;) cierpliwosci;)

Gość niesmialaa
no moze przesadzoilam z ta zdrada;D ale wole zeby takie rzeczy robil ze mna niz z reka;D hhe ale dzieki za rady :))

Gość niesmialaa
dzieki lenasl:) masz racje i pozatym masz wieksze doswiadczenie niz ja:)pewnie sie to zmieni na lepsze z czasem;)