Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo chce ale nie wiem czy m

czy w wieku 25 mozna sie nauczyc tanczyc?

Polecane posty

krecic biodrami, trzasc tylkiem, i ogolnie takich ladnych plynnych ruchow? czy w tym wieku juz sie nie uda? :o

Gość vlsmv
Mam 21 i też planuję się zapisać na jakiś kursik. Myślę, że można się spokojnie nauczyć w tym wieku :)

A jesteś chłopakiem czy dziewczyną ? Bo jeśli dziewczyną to polecam taniec brzucha. Tam można nauczyć się różnych ruchów biodrami i nabrać tej płynności. W moim mieście (jestem z Wrocławia) są organizowane zajęcia z tańca dla singli.

bo ja generalnie jestem taka sztywna ;/ co raz probuje ogladajac filmiki poruszac sie jak tancerki a tylko cyrk wychodzi :o

Nawiązując do mojej wcześniejszej wypowiedzi. Polecam warsztaty. Jeśli nie przekonasz się do konkretnego tańca nic nie stracisz bo nie wykupisz karnetu. A skąd jesteś jeśli wolno spytać ?

niee nie chce mowic skad jestem :( a na kurs tanca sie zapisalam, i wlasnie mi nie wychodzi bo sztywna jestem, nie potrafie krecic w ogole, a jeszcze jest dosyc ostre tempo to zeby nadazyc to tym bardziej wykonuje byle jakie ruchy :o ale nawet w domu na spokojnie mi nie wychodzi

Ok nie chcesz nie pisz. Po prostu myślałam, że może znajdę dla ciebie kilka szkół tańca ;). Może poproś instruktora/instruktorkę o dokładne wytłumaczenie ruchu. Jeżeli jesteś w grupie początkującej to nie widzę problemu, a jeśli osobę początkującą wcisnęli do grupy średniozaawansowanej albo o zgrozo zaawansowanej to może być ciężko może być. Nie łam się. Wszystko przychodzi z czasem.