Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aherm

W dzisiejszych czasach latwiej sie dostac na polibude niz na uniwersytet

Polecane posty

Gość Aherm

Wiec pomyslcie, ktore studia sa trudniejsze inteligenci od cyferek

Gość HMS..CSVS..Petrard
Masz prawo żyć:D

W dzisiejszych czasach to lepiej nie iść ani na to ani na tamto, bo w dzisiejszych czasach lepiej mieć zawód i fach w ręku a nie papierek ze studiow :P

Śmiać mi się chce jak takie wypowiedzi słysze... Kwestia dostania się jest indywidualna dla kazdego kierunku, a także tego jaka to politechnika, bo na Warszwska Politechnike i Wrocławską wcale tak latwo nie jest. Po 2 między dostać a utrzymac się jest ogromna róznica. Wiekszość mojej rodziny ukończyła politechnikę, przyklad mojej siostry, u której na 1 roku bylo ponad 80 osób i co roku kilku odpadało, do inżynierki dotrwało ok 60 osób, a do magisterki niespełna 50....

Gość oj, to słabo
"na 1 roku bylo ponad 80 osób i co roku kilku odpadało, do inżynierki dotrwało ok 60 osób, a do magisterki niespełna 50" znajomy, który studiował na UŚ mówił mi kiedyś, że u niego na pierwszym roku było około 70 osób, a już po pierwszym roku zostało zaledwie kilka osób

tak na polibudę czasem jest się łatwiej dostać ale za to są większe czystki i rzeczy które się nie śniły np humanistom :D