Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MałaMałolatka

zespół PCO miałyscie??? Bede miala kiedys dzieci?

Polecane posty

Gość MałaMałolatka

Dzis bylam u gina z powodu swedzenia cipki mowiac kolokwialnie a on mi wypalil ze nie mam zapalenia tylko mi sie cos w glowie uyebalo za to mam PCO i nie bede miala dzieci. Nie chcialam miec dzieci w nablizszym czasie jednak taka informacja troche mnie przybila.. Czy to naprawde jest wyrok? Czy nigdy nie urodze wlasnego dziecka?

Gość MałaMałolatka
Głupi fiut!!! Czytam w necie na ten temat i wcale nie jest powiedziane ze nie moge miec wcale ale moge miec trudnosci z zajsciem w ciaze. Nie musial mnie w sumie od razy tak tyrac no nie?

Gość MałaMałolatka
siedza tu jakies panny czy tylko same prawiki??????? bez przyszlosci???

Gość Expect
Hej, ja również zmagam się z PCO mam bardzo dobrego lekarza z którym rozmawiałam na temat zajścia w ciazę w przypadku tego schorzenia, da sie owszem jednak nalezy zacząć najpierw leczenia farmakologicznie które wspomaga owulację a co za tym idzie można zajsc w ciaze. Przetrzepałam setki forum i dziewczyny mają dziecki po 2 nawet tak więc nie ma co się łamać tylko głowa do góry. Zajsc sie da tylko, ze troskę dłuzej

Gość jak przysiadziesz to sama
zacznijmy od tego ze PCOS sie nie diagnozuje na podstawie zajrzenia w cipke a badan hormony etc.

Gość Expect
No wlasnie MałaMałolatka powinien Cię skierować na badania hormonalne prlaktyna, testosteron samo badanie USG nie da 100% że to PCO