Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość f4g43g3dfrgg

pub warszawa

Polecane posty

Gość f4g43g3dfrgg

moj chlopak ma nieldugo urodziny i wpadl mi do glowy pomysl zeby zrobic mu mala impreze. jako ze wynajecie klubu to za duzy wydatek dla mnie, pomyslalam, ze moze wynajecie pubu na jeden wieczor byloby tansze? orientuje sie ktos moze ile taka zabawa moglaby kosztowac? moglbyscie cos polecic?

Gość kolololo
a kurwa loży się nie da

Gość f4g43g3dfrgg
no tak loza to tez pomysl, ale myslalam ze taniej by bylo wlasnie jakis mniejszy pub i wtedy mozna wiecej w zabawe zainwestowac;p po to sie tu pytam zeby sie dowiedziec co jest najlepszym rozwiazaniem

Gość kolololo
ile osób chcesz zaprosić i co preferujecie. Klub to taniec, a pub to rozmowa. Tu i tu można się dobrze bawić. Ja osobiście wolałbym pub.

Gość kolololo
koszty to w wawie mogą być ogromne, ale nie ma co się załamywać tylko iść się popytać

Gość f4g43g3dfrgg
osob ok. 20. raczej rozmowa, alko.. tak mysle biorac pod uwage jego znajomych, z ktorymi zreszta sie dlugo nie widzial..ale muzyka tez by nie zaszkodzila

Gość f4g43g3dfrgg
popytam, dzieki ;)

Gość kolololo
wiadomo, że muza musi być; nie trać czasu tylko idź się popytać najlepiej z żarciem w cenie

Gość gość
Ja polecam na wyjście klub muzyczny barometr (tez Warszawa)– miejsce z klimatem w samym centrum Warszawy, doskonała muzyka, koncerty, ciekawe wnętrze – jest fajnie. http://barometr.waw.pl

Gość ania234
W Doppio Senso można usiąść i wypić piwo albo lampkę wina. Jak ktoś ma ochotę to tez może zjeść coś z włoskiej kuchni.

Gość PUBY WARSZAWA
Zapraszamy do zapoznania się z prezentowanymi przez nas propozycjami. Fanpage „Puby w Warszawie, które warto odwiedzić” ( www.facebook.com/pubyWarszawa ) powstaje we współpracy z naszymi fanami, tak aby każdy z nas mógł znaleźć odpowiednie miejsce dla siebie. Pozdrawiamy i zapraszamy do wspólnego odkrywania nowych lokali na mapie Warszawy! :)

Gość gość
Zrobiłam kiedyś mojemu chłopakowi imprezę w Rozdrożu na alejac****azdowskich. Dużo miejsca, świetny klimacik, chyba wszyscy z obecnych dobrze się tam bawili. Polecam :D