Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zatrzask

dlaczego dzisiaj kobiety wręcz się domagają złożenia życzeń i prezentów

Polecane posty

Gość zatrzask

czy nie uważacie, że to jest bezczelność ?

Gość Mikalinka!!!
Mój mąz nie został nauczony w domu obchodzenia dnia kobiet!!! Ale to przecież nie jest jego święto tylko moje!!!!!od dwóch lat - na chama mu przypominam, że ona może go sobie nie obchodzić!!!!ALE JA OBCHODZĘ!!!!! Rok temu z pracy przyjechałam z naręczem kwiatów!!!głupio mu było jak cholera:)a co.... Od szefa dostałąm niebieskiego storczyka:)piekniusi taki:)

Gość gfhjntyjngyjnghjn
do zatrzask kobieta cie urodziła, fajtłapo !!! więc to chyba rzecz oczywista, że powinieneś jej za to dziękować, chociażby jeden jedyny raz w roku !!! :O

Gość zatrzask
ale to nie jest święto matki mylisz pojęcia

Ale święto kobiety, a gdyby tej kobiety nie było, kobiety-matki, to i Ciebie by nie było. Ciężko wam kupić bukiet tulipanów, najtańszych chociażby z Biedronki..

Gość gfhjntyjngyjnghjn
Fan Lady Pank to idź się zabij, nikt za taką ciotą płakał nie będzie :O im mniej tłuków tym lepiej dla świata ;)

Gość Mikalinka!!!
Fan Lady Pank Powiedz to swojej mamie - na pewno będzie jej bardzo miło...

Gość Gremlinka
Rozwiodłabym się z mężem gdyby nawet nie wysilił się na zakup kwiatka w Dzień Kobiet. To byłby całkowity brak szacunku do mnie. Uważam, że każdy który mówi, że nie uznaje tego dnia ,nigdy nie był zakochany. jak się zakocha to będzie chciał swoją kobietę na rękach nosić, a jak jeśli nie to zaopiekuje się nią ktoś lepszy...

Gość ostródka
Podpisuję się pod postem wyżej, faceci chcą żeby kobieta była dobra,miła i kochana a do tego zawsze miała ochotę na sex. Nie obchodzi ich jakie kobiety mają ciężkie życie, choć ten raz w roku mogliby podziękować za to, że są. To kobieta nosiła Cię debilu pod sercem przez wiele miesięcy a potem rodziła w bólach i to samo będzie robiła Twoja kobieta z waszym dzieckiem...Trochę szacunku bezmózgi.

Zgadzam się z Gremlinką. Wśród buraków, co to myślą tylko o sobie, a kobiety mają za kuchty domowe, na szczęście są też tacy, co kobietę docenią i sprawią, że kobieta będzie czuła się.. kobietą!