Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mandarynka01234

On się nie odzywa a ja usycham z tęsknoty...

Polecane posty

Gość Mandarynka01234

Poznałam jakiś czas fajnego chłopaka, od razu wpadliśmy sobie w oko, niestety dzielą nas kilometry ale wziął sobie mój numer i regularnie ze sobą pisaliśmy (na ogól 2x w tygodniu). W końcu ustaliliśmy kolejne spotanie- przyjechał do mnie, poznał nawet moich rodziców (widziałam, że chce się im przypodobać), ja natomiast zaprzyjaźniłam się z jego siostrą, gdy razem przebywaliśmy tak nas do siebie ciągło, że wszyscy dookoła brali nas za parę :-) a potem wrócił do siebie... przez tydzień pisał codziennie, i niespodziewanie przestał się zupełnie odzywać. Nasza znajomość była na bardzo wstępnym etapie, ale wdziałam, że też go wzięło! A teraz MILCZY... Nie wiem jak to rozumieć... Poradźcie coś! Plisss... Usycham z tęsknoty!

Gość pitulinka
to ty do niego napisz i zadzwon...

Gość Mandarynka01234
W tym sęk, że jego kolej by napisać... Nie chcę aby czuł się przeze mnie osaczony...

Gość mandarynka pomaranczowa
jak by mu zalezalo na tobie , to stawal na rzesach. moze bylas akurat na czas gdy poklocil sie z dziewczyna

Gość Mandarynka01234
mandarynka pomaranczowa, chyba masz niestety rację :-(

Gość Justyna naturalna blondyna
Jego kolej... O matko! :O Skończ te dziecinne gierki i odezwij się do niego, skoro tęsknisz.