Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niuniia_20

Benefity na dzieci w UK

Polecane posty

Gość niuniia_20

Witajcie moze ktos mi powie o jaki benefit moge sie starac w Uk moj syn, ma 6 lat w Polsce mial stwierdzone ADHD, w szkole tutaj juz w UK szkola tez widzi ze cos jest nie tak wyslala nas do pediatry i zaczal sie caly proces badania jak bardzo mu to ADHD przeszkadza, w klasie ma pania ktora pracuje z nim 1 na 1 bo inaczej sie nie da, ja nie pracuje a maz nie daje rady sam nas utrzymac mamy tylko child tax benefit, working tax credit czy cos w tym stylu i to wszystko ale jest ciezko, ja choruje na padaczke i tez ciezko mi szukac pracy tym bardziej ze w pl mam orzeczona 1 grupe niepelnosprawnosci, u mnie z jezykiem nie za dobrze gdzie udac sie o pomoc???I jaki to moga byc benefity??? Dzieki za pomoc

Oprócz child benefit, working tax credit powinien byc jeszcze child tax credit. A housing benefit, dodatek do mieszkania?? Pozatym zobacz ta strone : http://www.benefity.org.uk/ Wypisane po polsku od A do Z wszystkie mozliwe benefity w UK. A takze komu sie naleza i jak aplikować. Przeczytaj i zobacz co jeszcze by sie wam nalezalo.