Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła mama1993:)

bede mama

Polecane posty

Gość robokops
masz mature:classic_cool: ?

Gość no i czy ludzie na kafe
nie są pojebani??? Kurwa dziewczyna się cieszy że będzie matką i ma pogodę ducha a wy oczywiście ją zwyzwyacie bo dlaczego nie. A może to nie jest prowokacja, przyszło wam to do tych tępych łbów. ? Autorko, jeśli faktycznie tak wygląda twoja sytuacja to życzę Ci wszystkiego najlepszego i powodzenia, Na pewno wszystko będzie ok.

Gość ***sweetie***
Pepi Ty psycholu!!!! ja sie wychowalam bez ojca i jakos ciezko mi nie jest w zyciu, osiagam to co chce i jakos mi go nie brakowalo :) wiec zastanow sie co Ty gadasz!!!! jedynym mankamentem tego jest to ze do swojego faceta moglabym sie tulic godzinami i nigdy nie spotykalam sie z rownolatkami , zawsze 2-6lat starsi:)

Gość robokops
przyszła mama1993:) w zasadzie nie musze pracowac moj ojciec mial dobra fiirme niestety zginą w wypadku samochodowym mama postanowiła przedać ja i majatek podzielić na nas dwie i spokojnie dam rade utrzymac dziecko jestem na studiach na pedagogice i kiedys bede nauczycielka mam tez wspaniałą rodzine i wiem ze wszystko bedzie dobrze po tym poscie nadal uwazasz, ze to nie jest prowokacja ? jestes wyjatkowo tepa dzida 🖐️

Gość TĘPI IDIOCI Z WAS!!
Gratulacje!! Super, że się cieszysz!! Dziecko to taki promyczek takze życzę Ci wszystkiego najlepszego!! A Wy Buraki jestescie smieszni biedni i w ogóle tępi!!:D

Gość TĘPI IDIOCI Z WAS!!
Wyjadam psu z miski!!:D

Gość kakkkka
Do "przyszła mama1993" Twój rocznik dopiero w tym roku maturę zdaje a Ty juz na studiach. Jakaś wybitna Musisz być

kurde jak by chciała usunąć to by pisały że głupia jak chce urodzic i sie cieszy to też głupia ....

ludzie dajcie jej spokój . a ja zycze Ci powodzenia :D

Gość ***sweetie***
kakkkka a nie pomyslalas ze mogla pojsc rok wczesniej do szkoly??? ze mna zdawaly mature dwie dziewczyny co powinny zdawac wg rocznika rok po mnie... co za ciemnota!!!

Gość przyszła mama1993:)
przecież to tylko nick a pozatym poszłam do szkoły rok wcześniej bo nie mam rodzenstwa i rodzice mnie zapisali rok wczesniej do szkoły prywatnej mature zdałam bardzo dobrze i jestem na jednej z lepszych uczelni w Polsce