Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła mama1993:)

bede mama

Polecane posty

mam 19 lat i jestem w ciazy:) bardzo sie z tego powodu ciesze:) wczoraj zrobiłam test a ponad tydzien temu zostawił mnie chłopak nie wiem czy mam mu o tym powiedzieć jestem bardzo szczesliwa ze bede mama zawsze o tym marzyłam tylko ze moje malenstwo nie bedzie miało ojca:/

Gość robokops
kolejna przegrała życie już na starcie :D🖐️

ja jestem szczesliwa dziecko to cud i nie przegrałam jedynie zyskałam coś czego nikt mi nigdu nie abierze

Fajnie ze sie cieszysz, ale czy jestes w stanie zapewnic dziecku godne zycie? Dodam jeszcze ze dziecko wychowywane bez 1 z rodzicow bedzie mialo ciezko w zyciu ;/ Lepiej pogadaj z bylym chlopakiem i powiedz mu jak ma sie sytuacja

Gość Marekkkkkkk
A będziesz miała za co nakarmić to dziecko lub kupić leki ???

w zasadzie nie musze pracowac moj ojciec mial dobra fiirme niestety zginą w wypadku samochodowym mama postanowiła przedać ja i majatek podzielić na nas dwie i spokojnie dam rade utrzymac dziecko jestem na studiach na pedagogice i kiedys bede nauczycielka mam tez wspaniałą rodzine i wiem ze wszystko bedzie dobrze

Gość robokops
dobra wykurwiaj z tą prowokacją 🖐️

Gość *Ola1981*
Ojca i tak trzeba powiadomić, ciekawe jak się zachowa w tej sytuacji. Super, że się cieszysz, przygotuj wszystko przez te kilka miesięcy, potem będzie Ci troszkę łatwiej. Mam nadzieję, że będziesz miała wsparcie w życzliwych osobach. Powodzenia :)

to zadna prowokacja niektorzy potrafia cieszyc sie z zycia w kazdym jego momencie a nie tylko biedolić

Gość robokops
oczywiscie ze prowokacja, przegielas w ostatnim poscie 🖐️

widać masz jakies problemy w zyciu klejny wszystko wiedzacy sie znalazł

Gość robokops
za to ty chyba nie masz problemow bo siedzisz na kafe i wymyslasz durne prowokacje :D🖐️

nie wiesz co bedzie dziecko moze byc chore kasa sie moze skonczyc studia moga nie pójsc. uwazaj na to swoje szczescie.

ty tez siedzisz na kafe i tylko ludzi denerwujesz i jeszcze używa wulgaryzmów czym pokazujesz jaki jesteś a po2 wiadomo ze w zyciu jest raz pod gorke raz z górki ale chyba najważniejsze zeby mieć pogode ducha a nie trzymac sie czarnych myśli

Gość Marekkkkkkk
przyszła mama1993:) Z tą pracą nauczycielki to możesz nie mieć tak łatwo ponieważ jest niż demograficzny i w wielu miejscach łączą szkoły przez co wielu nauczycieli jest zwalnianych a w przyszłości ma być jeszcze gorzej.......

czy naprawde uwazasz ze to dobry pomysl zeby dziecko wychowywalo sie bez zadnego meskiego wzoru? Ani dziadka, ani ojca i w kolo same kobiety...

bedzie miało pra dziadka a swojemu byłemu napewno powiem mama 22 ty masz dziecko?? to jaki dajesz przykład nazywając czyjeś dziecko benkartem

Gość robokops
kurwa murzyny, naprawde jestescie tak naiwni ze lykacie ta prowokacje ?

Wszystko pieknie jesteś happy, ale zastanów się czy sama będziesz szczęśliwa.. powiedz ojcu dziecka ,że jestes w ciąży , chociaz alimenty będzie płacić. Na dziecko trzeba dużo wyrzeczeń obowiazków i kasy. Może i jesteś szczęśliwa ja tez bym była ale całkiem inaczej jak masz bliską osobe przy sobie męża, narzeczonego, on Cie wspiera kiedyś Ci tego zabraknie . a szkoła? praca.. nie masz kasy rodzice wszystko kupia dziecku? czas dorosnąc stać się matką.

Gość robokops
no to co, jedziemy z kurwą:classic_cool: ?

cały swiat przeciwko jednej osobie ale pamietajcie to samolot wzlatuje pod wiatr:) pa ach jestem tak szczesliwa jak nigdy dotąd i kieruje wami ludzka zawiść ale nie popsujecie mi tego;)

a kurwy kcany to szukaj ze swojego bliższego otoczenia

Gość robokops
juz znalazlem ciebie

szkoda mi Ciebie bo widać że masz po gorkę ale nie martw sie życie i Twoje bedzie kiedys piekne

ludzka zawiść jest wrecz nie do opisania