Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość feewerwrrew

Mam całe ręce ubrodzone samoopalaczem

Polecane posty

Gość feewerwrrew

Jak mnie to wkurza. Kiedyś jakoś umiałam rozsmarować ten jebany samoopalacz i było ok. Teraz jak nie smugi, zacieki, to inne gówna i nierówności. A teraz nie wiem, jak to się stało, ale dłonie od spodu i między palcami mam całe w samoopalaczu i domyć nie mogę. Już mnie kurwica bierze, nie mogę być blada, bo źle wyglądam, solarium też nie wchodzi w grę... :(

Gość feewerwrrew
Nadgarstki białe, dalej brązowo, no kurde. Może skóra mi się ostatnio zmieniła, że tak źle się wchłania to gówno

Gość feewerwrrew
Bo nie chcę niszczyć skóry solarium... Chcę mieć lekką opaleniznę, i kurde nie mogę 😭

Gość zetzetzetplploj
znam to gowno:O wez wypierz cos recznie.do dziesieciu minut w mydlinach ,potem mycie rąk w pelingu i wycieranie recznikiem powinno pomoc. ehhh. dlaczego nie jestem mulatką😭

Gość hgtfrdesh
blada cera jest taka ladna:( oczywiscie z makijazem... masz cytryne?wcieraj cytryne w dlonie...sok,skorke...obojetnie-dziala! tez bedac nastolatka chcialam byc "mulatka":Omasakra... dzis szukam najjasniejszego podkladu,z delikatnym rozem...rozswietlaczem na buzi-taka cera wyglada pieknie,mlodo i swiezo!:) a jak samoopalacz to z clarinsa...zeby zolty nie byl i jak najabardziej naturalny..

Gość hgtfrdesh
i masz racje z solrium,nie chodz....chyba ze wylaczone lampy na twarz i tylko dol sie opala...a twarz samoopal...dobry masz plan...

Samoopalacz da sie zmyć mleczkiem do demakijażu, a pranie reczne odradzam bo potem wyglada sie jak w rękawiczkach :D

Gość feewerwrrew
Eva Longoria ma tak piękną karnację :(

Gość hgtfrdesh
a w zyciu mleczko nie pomoze:p poza tym pranie nie wiadomo jak nie wybieli dloni,ale na pewno cos da...

Gość hgtfrdesh
ale to chyba meksykanka....wiec jaka ma miec?:) ciesz sie z takiej cery jaka masz tylko ladnie ja podkreslaj... nic na sile... zaloze sie ze Eva wolalaby miec jasna cere...na 100%...

Gość feewerwrrew
Rodzice Evy są biali, chociaż podobno są latynosami. Już nic nie rozumiem :D

Gość feewerwrrew
Chociaż nie, ojciec jest ciemny. Zazdroszczę

Gość kasiulekxd
wiesz, ja tez kiedys sie tak smiesznie wysmarowalam, ze mialam zacieki i wogole jakas straszna porazka...:) ale akurat mialam oliwke taka dla dzieci i nia sie nasmarowalam zeby natluscic i potem scieralam chusteczka nawilzona taka do demakijazu, i o dziwo zeszlo:) troche potem mialam czerwone slady, po tarciu ale bylo ok...:) slyszalam tez o tlustych kremach, ze to dobry sposob, albo kwasek cytrynowy i woda;)

Gość my ding ding dong
jeśli chcesz się pozbyć zacieków, polecam nacieranie się cytryną - skutecznie je rozjaśni