Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dziewczyna244

Czy to może być drożdzyca lub candida?

Polecane posty

Witajcie ! Mam dziwne dolegliwosci i nie wiem co moze mi dolegac.podejrzewam u siebie drozdzyce lub jakies inne swinstwo ale moze ktos nasunie mnie na cos innego ? 1.Mam lekki łupiez - przez moje zycie nie mialam ani razu a od kiedy mam inne objawy o ktorych jeszcze napisze to rowniez i zaczal mi sie lekki lupiez czasem nawet go nie widze ale po kilku dniach znowu to samo. 2.co jakis czas wykrztuszam z gardla dziwna wydzieline twardawa w srodku po bokach przezroczysta 3.mam przewklekle biegunki(srednio raz na tydzien) lub zawsze po zjedzeniu domowego wypieku drozdzowego zawsze-gdy jem chleb ze sklepu na drozdzach to wtedy nie dostje od razu jednak sa te przewlekle i tak. 4.czesto w jale pojawia sie sluz - nigdy krew ! 5.mam czerwone lekkie kropki pod kolanami i nad nimi. Tak by to wygladalo ogolnie,objawy moze nie sa drastyczne ale trudno sie z nimi zyje,zrobilabym sobie badania ale nie stac mnie w chwili tutaj obecnej po za tym nie wiem do jakiego lekarza moglabym sie udac z takimi objawami.

Gość Alegria80
To może być grzybica albo pasożyty albo helicobacter pylori.

Gość Grzybiareczka :)
Grzybica jak nic.

test zrobie sobie jutro bo dzisiaj juz nie jestem na czczo. Czy sama dieta mi pomoze w celu zwalczenia candidy jesli to faktycznie to ? czy konieczne jest branie jakis lekow ? moze jest tu ktos kto sie z tego wyleczyl i by mi doradzil co mam wyeliminowac z diety ? a co wprowadzic zeby wspomoc organizm ? a moze to jednak drozdzyca ? czytalam ze jak sie ma lupiez to moga to byc oznaki drozdzycy ?

Zrobilam sobie ten test z szklanka i w polowie bylo okej a w polowie niestety nie ;( sluchajcie a jak mozna sobie zrobic test na helicobacter pylori?Mozna kupic w aptece ? jesli tak to za ile ?