Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojjj niemowle :)))

od kiedy chrupki kukurydziane i paroweczki?

Polecane posty

Gość ojjj niemowle :)))

jw

Gość chrupki dalam po 4miesiacu
takie bez zadnych dodatków tylko kukurydziane, a parówki dalam dopiero teraz pierwszą wczoraj a ma rok. Kupilam taką z szynki. Szukalam tych w sloiku dla dzieci ale nie moglam nigdzie dostać.

chrupki ok roku, ale parówek do tej pory mało jada, tylko jak babcia ukradkiem mu da po co paróweczki, co w nich odżywczego?

Gość a nic ale w chrupkach
też nic. Takie zapychacze. A te z szynki nie są takie złe. Myślę ze po roku mozna dać raz na dwa tygodnie parówkę.

chrupki to jakoś dostał pierwsze w lecie więc coś koło 9 miesięcy miał a paróweczki we wrześniu więc miał 10 miesięcy :)

chrupki to do nauki jedzenia, z dwojga złego wybrałam chrupki no i nie sa z niewiadomego pochodzenia i składu masy, bo nie łódźmy sie, że są z mięsa

Gość mama dwojeczki
W sklepie obok moich rodzicow sa chrupki kukurydziane bezglutenowe (i z glutenem tez sa). Ja zaczelam je dawac jak synek mial jakos kolo 6 miesiecy, bo wtedy akurat odwiedzilismy moich rodzicow. Synkowi zasmakowalo, wiec kupilam mu zapas. Corci tez sprobuje dac jak bedzie miala kolo 6 msc, bo akurat wtedy znow bedziemy u rodzicow (u nas nie ma takich chrupkow)

Gość mamuśkaMałejZuzi
chrupki po 4 miesiącu, a parówki od 15 miesiąca daję. Kupuję w słoikach w lidlu, są bardzo dobre. Daję co 2 dzień - uwielbia je! gdzieś czytałam, że warto dawać parówki dzieciom bo tłuszczyk w nich zawarty też jest zdrowy dla rozwoju dziecka. tylko muszą być dobrej jakości, ja jeszcze odkrajam skórkę z nich

Gość jach
zakazuje podawania parówek i miesa. Poczytaj sobie cos o tym najpierw. Nie dosc ze hitler zabija zwierzeta to jeszcze tam sa rzeczy o ktorych nie masz pojecia.

Gość jach
ludzie ci wcisna wszystko mowiac ze to zdrowe i dobre zeby tylko panstwo zarobilo, a ty zebys odeszla jak najszybciej, tak jest jak najczesniej i to samo tyczy sie narkotykow, fajek.

Gość mama dwojeczki
jach - CO? Jeszcze raz, tylko tym razem sprobuj zebrac mysli do kupy...;)

Gość hiacyncik32
asiamt, łódzmy?????????????????????????????????? a moze łudźmy raczej?????????????????????

Gość egthyrewfqd
moje dziecko konczy 11 miesiąc i od tamtego tygo zaczęło jesc praówki.chrupki zaczęłam podawać w 7 albo 8 miesiącu jednak za bardzo dziecko sie nimi brudziło :O obrania,włosy rece oblepione tymi chrupkami,wiec zaprzestalam,daję herbatniki i dziecko uwielbia skórkę od chleba,zje każda czy to swieza czy czerstwiejszą :) piętkę,albo kawałek bulki :) uwielbia gryzc odkąd ma ząbki :).

łoj z rozmachu walnęłam byka, ups, rzadko mi się to zdarza

Gość norbus
chrupki tak ok 5 m-ca parówki-NIGDY