Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tooojaaa

4 miesiace po porodzie i 25 kg mniej:):)

Polecane posty

Gość tooojaaa

a teraz wcinam ciacho. bo codziennie pozwalam sobie na podwieczorek. 5 posilkow dziennie, karmienie piersia. ale nie jem jak hippo bo musze sie pilnowac. huraaaaaa

Gość woowooow
O matko to ile ty przytyłaś że tyle zrzuciłaś? Nie łatwiej było nie przeginać w ciąży a nie się objadać a teraz czekać na oklaski? Ja właśnie weszłam w 9 miesiąc, jem tyle co przed ciążą i przytyłam 9 kilo, a i tak czuje się "duża"...

Gość Jabardzo
A skóra ci nie wisi? Pytam, bo przybyło mi 15kg w ciąży i nie wiem czy jak tak szybko schudnę to nie będzie lipy.

Gość Srujka
Gratulacje, szczerze mowiac gowno mnie to obchodzi ale skoro tak ci na tym zalezy to masz oklaski.

Gość trener jarząbek
Jak można się tak zapuścić i przytyć 25kg. I nie mów, że skórę masz idealnie napiętą bo to nierealne. Wiem co mówię - pozbycie się 28kg przez ponad rok ( a nie tylko 4 miesiące) ale i tak kiedy siadam robią mi się skórne wałki na brzuchu.

Gość śmieszne jesteście naprawdę
ja co prawda nie przytyłam 25 kg, ale 20 w pierwszej ciąży i nic mi nie wisi, ani po pierwszej ani po drugiej ciąży każda z nas jest inna więc nie uogólniajcie

Podawanie ile sie przytyłow ciąży nie jest miarodajne, bo przecież cos waży dziecko, wody płdoowe, łozysko. Ja przytyłam w ciaży 16 kg -tzn. o tyle więcej ważyłam przed porodem. Ale jak urodził się synek to przy porodzie zleciało juz 8 kg, wiec suma sumarum samej nadwagi w czasie ciąży było 8 kg, a nie 16 - wiec jak podajesz, ze 25 kg to nie wiadomo o co chodzi. Aczkolwiek ja też się dziwię jak mozna było doprowadzic do aż tak dużego przyrostu ....... Ja po 4 miesiacach od porodu wróciłam do wagi sprzed ciaży, a obecnie jest mnei jeszcze 8 kg mniej niz przed ciazą :-)

Zapuszczanie się? Dobre :) Ja w ciąży jadłam normalnie i też przytyłam 25 kg. Z 60 kg na 85! I co? W ciągu 4-5 msc samo mi wszystko spadło bez żadnych diet, nie mam żadnych fałdek, patrząc na mój brzuch nawet nie widać, że jest po ciąży. Owszem na udach zostało kilka rozstępów ale to wszystko. Każdy organizm jest inny a tycie nie jest tylko kwestią obżerania się.

Dobrze ale Lynette już urodziła 4 dzieci i jest w ciąży z bliźniakami. Nic dziwnego, że jest sfrustrowana i nic dziwnego jak może wyglądać jej brzuch po 4 dzieci.

Gość Srujka
do no przykro nam bardzo że a WY w ile piszecie tutaj posty? Nie umiesz sama w swoim imieniu sie wypowiadac? Dziewczyny, zaczynalam ciaze z niedowaga i przytylam 14 kilo, z czego 10 zrzucilam w pierwszym tygodniu po porodzie. Zostalo mi 4 i co jest smieszne to dalej mam niedowage w stosunku do wzrostu.I mimo tego musialam pracowac nad miesniami brzucha, wiec niech nikt nie sciemnia ze wszystko przyszlo samo z siebie. Nic nie przychodzi samo z siebie, nawet ciaza na kafe;) Ale nie mam curva ambicji zeby byc miss polonia i inne universum bo bylam w ciazy i to widac, np po pupie, bo jest wieksza i piersi tez. I jem czekolady i ciastka i w zyciu nie bylam na diecie. Taka moja natura. I co, naprawde chcialyscie to wiedziec? Bo mi sie wydaje ze to oprocz mnie i mojego faceta nikogo nie obchodzi Pozdrawiam

Gość nestea..........
Ja też przytyłam już 20 kg (36 tc) i wbrem waszym opiniom nie obżeram się jak świnia. Nie jem fastfoodow i innych gówien. Za to dużo warzyw i owocow. Po prostu mniej się ruszam, trochę wiecej jem (ale bynajmniej nie obzeram) i tak wyszło. Mam ładny, zgrabny brzuszek bez rozstępów (dodatkowe kg "rozeszły" się po całym ciele) i nie czuje sie jak zaniedbana krowa :D :D :D

Gość Srujka co się tak obruszyłaś
?:D przecież to nie było do Ciebie, a do odlacz internet;)

Gość Srujka
Bo gdybym nie widziala jak wyglada 75 procent kobiet na naszych kochanych polskich ulicach, to moze bym uwierzyla ze tu ciacha siedza, co tyja 25 kilo i nic po nich nie widac jeeeeee ;) A moze wlasnie siedza same ciacha, te co nie wychodza na spacery 6-godzinne z dziecmi:P I kroluja na tematach o odchudzaniu i dietach...