Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bs w

sweterki dla 4-5 latka do przedszkola?

Polecane posty

Gość bs w

czy to się sprawdza? dla 3 latków to bluzki, bluzy a dla starszego czy mozna ubierac go w cienkie sweterki, np w romby, w serek, z guziczkami pod szyjką, czy one się sprawdzają w przedszkolu? czy moze lepiej w zwykłe bluzeczki a sweterki zostawic na dzień kobiet, dzień babci, wigilię...? taki 5 latek to fajnie w sweterkach wygląda ale czy to sie u was sprawdziło?i jakie kolory najlepiej szarosci granaty brązy? bo czarne to chyba nie.

Gość hanka jagodzianka
Moje dziecko by się ugotowało w swetrze w przedszkolu.

Gość bs w
ale te swetry o których mówię to ne takie grube zimówki ale takie cienkie bardziej jako wizytowe cienkie, dzianinowe, z bawełny. czy w takich tez dzieci nie chodzą do przedszkola? czasami bluza tez jest gruba i dzieci w takich chodzą.

ubieraj dziecko jak chcesz byleby się nie przegrzało, nie zmarzło i byleby było dziecku wygodnie

mój nosi takie cienkie sweterki, bo bardzo lubi one specjalnie nie grzeją bluz nie lubi i nie chce nosić, bo mu gorąco a kolory i fasony ma różne, w paski, w rąby, gładkie a czemu czarne nie? mój ma czarny w szare paski i nosi do spodni khaki

Gość koczzkodan
Mnie sie takie ubieranie przedszkolaka osobiscie nie podoba,zeby chodzil ubrany jak dziobak i kujon,no ale to kwestia gustu. Nie wiem,jak to jest z chlopakami - dziewczynki w tym wieku zwykle chca same miec cos do powiedzenia na temat swojego stroju. moze mu kup jeden czy dwa swetry,a potem zobqcz,czy on to w ogole chce nosic,czy moze woli koszulki z gwiezdnymi wojnami

Gość bs w
Rafinko- czyli takie sweterki w romby w serek nosi do przedszkola? on chyba za gruby nie jest z tego co wiem,ale tez nie jest taki cienki jak te delikatniutkie niczym z angorki? czy w przedszkolu jak jest to bardzo je brudzi? bo wiadomo taki sweterek jest elegancki i szkodaby aby zaraz na nim była zupa.zastanawiam sie czy kupowac synkowi więcej bluzek fajnych czy bardziej isc w sweterki cienki ze sciągaczami np w te romby, paski,..

Gość Rafinka, polmózgu
rąby??? kurwa, co to sa rąby? rąbło to cie niezle w pusty łeb!!!

corka nosi jak najbardziej sweterki, pod to cienka bluzka; a czarny dla chlopczyka jest super! moj synek jest blondynem, w czarnej bluzie do jasnych spodni wyglada zarabiscie:)

koleżanko grzeczniej co? no fakt, romby :D ja nigdy nie robię błędów, więc jak jeden raz zrobię, to nic się nie stanie on w serek nie lubi, tylko takie normalne pod szyję brudzić się nie brudzi, bo ma prawie 7 lat, ja je normalnie w pralce piorę tylko zobacz, czy będzie w tym chodził, bo może właśnie bluzki woli

Gość mój syn tez nosi sweterki
ma kilka w paseczki albo gladkie. One są takie bardzo cienkie jak bluzeczka bawełniana. Świetnie się piorą. Kupiłam je w c&A i ładnie w nich wygląda.

Gość rolling in the deep
Rafinka, nigdy nie robisz blędów? hahah, no dobre:D to ci sie zarcik udał:D twoja pisanina przypomina pisanine uposledzonego buraka raczej:D

Gość bs w
wiecie co mój synek dopiero od wrzesnia pójdzie do przedszkola:))))) ale tak na wyrost pytam. narazie ja go ubieram, pokazuję wczesniej bluzki,zachwalam je, pokazuję, trzymam na widoku i jak zakładam to nie jest zaskoczony.czasami zerknie cóz to za wynalazek mama mi włozyła. Faktycznie starszy dzieciak sam chyba zacznie decydowac czy chce rąby czy te romby:P czy chce byc na kujona czy na łobuza. ja chcę by był modny, typu dzinsy rurki fajne nietuzinkowe bluzki, ale tez odrobina elegancji. moze faktycznie te romby są zbyt eleganckie ?

Gość mańka.dzik
mój synek nosi tylko dresy bo mu wygodnie,stroić go mogę do kościoła czy lekarza, ale mam koleżankę która ubiera swojego malca w dżinsy i koszule.To zależy od nas mam a dziecko pewnie z czasem się przyzwyczai :)

Ja uważam, że dziecku w przedszkolu powinno być przede wszystkim wygodnie. Mój też dopiero od września idzie i będzie chodził w spodniach dresowych i bawełnianych koszulkach z krótkim lub długim rękawem. Można znaleźć naprawdę fajne dresy i bluzki, ostatnio kupiłam dwa takie komplety i super w nich wygląda. Dżinsy owszem ale raczej jak jedziemy do kogoś, w niedzielę lub do lekarza, że tak powiem "na wyjścia".

Gość bs w
a jak jest z modą? 5 latka mówi- mamo smieją sie ze mnie bo mam brzydkie ciuchy. a ona nie miała brzydkich ale swiecące.a 4 latek mówi- mamo kup mi adidasa bo sie smieja ze nie mam oryginałub. to my nakrecamy sie sroją dzieci.

Gość bs w
te przyklady są od moich znajomych. czyli panuje wysmiewanie sie u 5 latków. ja tez planuje dla synka do przedszkola dresy i nluzki. wiadomo 3 latek jeszcze jest mały. bede ubierac go na cebulkę. w szatni zostana dzinsy a na sale wejdzie w getrach lub dresowych spodniach. getry to tez fajna sprawa na zimę. Zakładamy im dzinsy lub spodnie ocieplane a pod spodem sa rajstopki lub getry i dziecko lata w getrach w przedszkolu. lub dresie ///ja pytam o te swetry bardziej pod kątem starszego 4-5 latka którego chcialabym w sweterki ubierac. generalnie nie mam większych wizyt chybaze do kościoła. do lekarza .....nie koniecznie go stroję.