Prezes Wertep 0 Napisano Marzec 8, 2012 Mam do sprzedania golfa 3. Rocznik 1997. W stanie bardzo dobrym. Dorzucam gratis markowy dresik adidasa. http://zapodaj.net/images/6590feb54021.jpg Cena: 20 funtów (można się targować). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Amor Amor 12 Napisano Marzec 8, 2012 Biore tego golfa za piataka, dziwek nie chce, ale mozesz dorzucic pare bialych kozaczkow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość stary golf Napisano Marzec 8, 2012 to na złom :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prezes Wertep 0 Napisano Marzec 8, 2012 Obniżam cenę!!! 10 funtów!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość napalony romann Napisano Marzec 8, 2012 biore za 10 ale tylko z dziwkami w bagazniku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość najbrzydsze sa golfy Napisano Marzec 8, 2012 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Niewazne kto... Napisano Marzec 8, 2012 Przecież za ten złom nikt Ci nie zapłaci! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość egzorcysta wiesiek Napisano Marzec 9, 2012 nie kupujcie nic od tego zlamasa prezesa! kiedys mi chcial sprzedac cyganski karawan z cyganami w srodku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prezes Wertep 0 Napisano Marzec 9, 2012 :o Dlaczego zdjęcie się nie wyświetla? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prezes Wertep 0 Napisano Marzec 9, 2012 Nie zapisałam na kompie :( Prezes głupek pewnie zgłosił :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziurawe majtasy Napisano Marzec 9, 2012 prezes to ty kobieta jestes? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pizdeusz Napisano Marzec 9, 2012 Kupuję. Rozwalę bejsbolem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cipeusz Napisano Marzec 9, 2012 ja biore za 20 dychy i podpale uroczyscie tego golfa w lesie a potem odtancze nago taniec godowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach