Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alaaaaaaaa345

tabletki YAZ

Polecane posty

Gość alaaaaaaaa345

jakie macie z nimi doświadczenie? Biorę je 1 cykl (jestem w 3 pasku). CZuje się bardzo dziwnie. Ciągle jestem senna, zmęczona, mdli mnie, mam zawroty głowy, plamienia. Ostatnio nawet mam jakieś dziwne "lęki" (mam wrażenie, że zaraz coś wyskoczy i zrobi "buuuu" :) - szczególnie wieczorem, gdy już ciemno na okolo. To moje pierwsze w zyciu tabletki anty. Do tej pory radziłam sobie bez nich :) (mam 32 lata) Dostałam je od lekarki na PSM, endometriozę i spadek libido... tylko kurcze te libido to teraz zerowe całkowicie :( W sobotę muszę wykupic receptę na 3 op. bo kończy się termin).I w sumie nie wiem co zrobic. Ponoc pierwsze opakowanie przechodzi się trudno... ale aż tak??? Na dodatek boli mnie brzuch (wątroba?) Jedyny pozytyw to zmniejszenie celulitisu w ciągu 3 tygodni!! Mam ochotę rzucic to w diabły :(

Ponad 1,5 roku stosowania. 0 skutków ubocznych. Libido nadmiernie wysokie tak jak za czasów "przedtabletkowych".

Gość alaaaaaaaaaa345
dziewczyny - tabletki są ponoć bardzo popularne i nikt na tym forum ich nie bierze??

Gość ja biorę Yaz
Ja biorę Yaz, ale jestem dopiero na 5 tabletce. Biorę wieczorami, ok 21. Jedyny skutek uboczny to ociężałość łydek po ok 3h od wzięcia, ale da się przeżyć, zwłaszcza, że jak wstaję rano to wszystko jest ok. Mam nadzieję, że to minie. Poza tym czuję się chyba nawet lepiej niż przed braniem. Przestała mnie boleć głowa, jestem rześka i wypoczęta a nie ciągle zmęczona jak kiedyś. Ogólnie mam wrażenie, że mam lepszy humor, ale nie wiem, czy to dzięki tabletkom czy czysty przypadek. Chyba mi podpasowały, ale to się okaże, bo to przecież dopiero początek. Poczekaj jeszcze trochę, te dolegliwości powinny ustąpić po 2-3 opakowaniu, wtedy dopiero można stwierdzić, czy tabletki są odpowiednie dla organizmu.

Gość ja biorę Yaz
Poza tym jest już watek zbiorczy o Yaz, możesz poczytać tam

Gość Umnie YAZ spowodował
multum szkod w organiźmie, między innymi przyspieszenie bicia serca i opuchlizmę kończyn. Aż w szpitalu wylądowałam.

Gość mery17
Pilnie kupie do 3 opakowań Yaz. gg 37468514 e-mail NinkaK000@gmail.com

Gość czikin
Biorę Yaz od 4 lat po pierwszym opakowaniu miałam w czasie brania kolejnego plamienia ale to ustąpiło, zdarzył sie tez ból jajników ale tylko na początku teraz jest wszystko bardzo dobrze .Przy innych tabletkach tyłam nie mogłam schudnąć miałam wahania nastrojów po przejściu na Yaz udało mi się schudnąć w ciągu roku ponad 10 kg i bez większego wysiłku bez drastycznych diet i codziennych ćwiczeń i nie mam żadnych huśtawek emocjonalnych. Każdy organizm reaguje inaczej ale ja czuje się świetnie i z ręką na sercu przyznaje ze Yaz sa naprawdę dobre

Gość mciuele09
Witam. Tabletki zaczełam brać w dniu pierwszego dnia okresu według zaleceń lekarza. DZisiaj brałam 9 tabletkę i nadal mam okres... W dodatku całe dnie przesypiam, nie mam na nic siły. Boli mnie głowa i mam mdłości. Co robić? Czy mam je odstawić czy jeszcze poczekać... Pomóżcie :( :(

Gość werut
Poczekaj Ja przez pierwsze 2 tygodnie miałam nudności i okres ciągnął mi się chyba z 11 dni ale nic poza tym Za to urosły mi piersi o 1 rozmiar :D:D:D:D Libido się nie zmieniło, może nawet trochę wyższe jest. No i włosy i paznokcie mam ładniejsze :) Poza tym miałam bardzo bolesne miesiączki. Po 1 opakowaniu okres był 3 razy mniej bolesny, a ginekolog mówi że z czasem może jeszcze mniej boleć Także zdecydowanie polecam Yaz :)))

Gość werut
A no i miałam problem z trądzikiem i zmniejszył się o połowę od czasu brania tabletek :)