Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dioplopla

Co robić? ????? oszaleje

Polecane posty

Gość dioplopla

Witam ,mam mały problem i nie bardzo sobie z tym radze, więc jestem już jakiś czas po trzyletnim związku , rozstaliśmy się kulturalnie i w zgodzie-bo po prostu coś wygasło .Ostatnio przypadkowo natknęłam się na dawnego znajomego , (nie widzieliśmy się 13 lat , teraz mamy po 22 ) , i coś zaskoczyło ,od razu , spotkalimśmy się kilka razy,i z każdym tym spotkaniem czułam ,że rodzi się z tego jakaś fajna sprawa, zresztą on sam tak mówił :),wiadomo , przytulanie,całowanie, duuużo wspólnych tematów, on sam mnie nakręcał na to ,że zaczyna łączyć nas coś wyjątkowego bla bla bla , i dziś... tknęło mnie jakoś co by mu napisać,że się boję iż mu się znudzę (mądre ,wiem) , on na to mi ,żebym się tak nie nakręcała na to wszystko ,bo zwariuje , a ja już zwariowałam :D , nie wiem jak to odebrać? nigdy nie naciskałam na żadne spotkanie, od niego baaaaardzo dużo rzeczy wychodziło , więc co ma oznaczać się to-nie nakręcaj się? bo już nie wiem ,,,

Gość dioplopla
troche to chaotycznie wszystko , czy jest ktoś kto mi jakoś pomoże? ;/ , bardziej zna się na facetach , może jakiś facet? chciałabym go nie wystraszyć :/

Gość 67iyujn
ma dziewczynę

Gość dioplopla
nie ma, też się rozstał z rok temu , tylko boleśnie bardziej ... .najpierw prawie na rękach mnie nosił:/ , może się przestraszył czegoś poważnego ,nie wiem

Gość kura przed domem
to znaczy, nie wymyślaj problemów, tam gdzie ich nie ma...tak swoją drogą co za bzdury piszesz do faceta, trochę pewności siebie kobieto!!!

Gość dioplopla
Leviatan ;) heheh :D od razu uśmiech :D

Gość dioplopla
fan lady pank :) dziękuję głupia koza za radę :) tak na poziomie bardzo :) gratuluję :)

Gość dioplopla
nie chce po prostu ,żeby uciekł :D ,

Gość dioplopla
no i chciałam być szczera , oj czasem to nie popłaca