Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

izka2233

nici serdeva

Polecane posty

witam chcialm prosic o pomoc wczoraj bylam na zabiegu poniesienia policzkow metoda serdeva w celu zliwidowania bruzd i jestem zalamana policzki wygladaja strasznie jakies krzywe i wielkie dziury kolo bruzd takie wglebienia strasznie wygladam jak jakis klałn :( chcialm zapytac czy ktoras dziewczyna tez tak wygladala i czy to sie zmieni bo niewiem co robic przerazona jestem:(

Gość gfgggggggggggg
hej poczytaj tutaj temat o serdevie : http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4235888&start=0 Tez miałam te nici, pisalam w tamtym temacie. Robiłam podniesienie brwi ... poszłam nmimo negatywnych opinii o dr Gumkowskim , chcialam koniecznie podniesc te cholere brwi za wszelką cene :O Po ich wlozeniu wieczorem i w nocy bolala mnie głowa ,kości ,płacz z bolu bo leki przeciwbolowe gowno dawały :O Po kilkunastu dniach pojawilam sie znow u Dr zeby wyjąc te nici , jedno oko wygladalo na wieksze, brwi kszywe, do tego ciągly ból głowy. Zaczekaj ok 7-10 dni, jesli nic sie nie poprawi wróc do doktora zeby ci to wyjąl. U niektorych opuchlizna znika, dziury itp i jest super efekt..u wiekszosci niestety trzeba to wyjąc :O

wielkie dzieki za odp:), watpie czy bedzie jakas poprawa wydaje mi sie ze zabardzo mi naciagnela dr te policzki za sa wglebienia straszne , co mnie podkusilo zeby to zrobic chcialm delikatnie tylko je uniesc a nie tak naciagnac:( Ja robilam w la perla

Gość gfgggggggggggg
w LA perla tez robią Serdeva ???!!! myslalam ,ze tylko Gumkowski w Polsce ,a w La perli te drugie nici Shichoulette... tak jak mowilam zaczekaj kilka dni ,jesli nic sie nie poprawi bedziesz musiala je usunąc , ja tak zrobilam ,nie chcialam zadnych poprawek

tak robia ja tam robilam w la perla , zadwonilam i umowilam sie odrazu na zabieg zapytalam o cene pani mi powiediala ze 2500 za policzki jak juz tam bylam pielegniarka przyszla i powiedziala ze policzki kosztuja 5000 ja mowie co!!!!!!!!!! przeciez dzwonilam i pytalm o cene i nie mam wiecej kasy tylko 2500 tak to wogole bym nie przyjezdzala 5000 tys za nitki , ale powiedziala ta pielegniarka ze zapyta lekarza ta i przyszla i mi powiedziala ze zrobia mi za 2500 jesli juz mnie ktos tak poinformowal przez tel ze tyle kosztuje ten zabieg.Jak narazie jestem zalamana naprawde wygladam okropnie jwielkie dziury kolo bruzd i strasznie naciagniete policzki krzywe w dodatku myslam ze wroce normalnie do pracy za dwa dni ale musiallm isc po zwolnienie mam nadzieje ze to zejdzie i nie bede musiala jechce i to wycigac . Jak sobie pomysle ze za takie dziadostwo miala bym dac 5000 tys ci lekarze to juz naprawde nie wiedza ile brac kasy i jeszcze nie potrafia tego robic chyba ,juz sama niewiem ogladalam filmik na youtube to tam pacientka tak nie wygladala po zabiegu ja chcialm tylko troche uniesc policzki a nie je tak naciagac i sie oszpecic, niewiem czy te drugie nitki tam robia ale tez duzo na temat tych nici sie dowiedzialm ze one sa znaczne widac je pod skora i tez z dwa tyg niedzie nie mozna sie pokazac.

Gość nitki i niteczki .....
bo La Perfa to fabryka :O Oni tam dobrze traktują tylko VIPów od siedmiu boleści , kretynki z telewizji i pisemek, zwykli ludzie to bydło które utrzymują szefową i całą ''firme''. Byłam tam na powiększaniu ust i też chcieli mnie oszukać !! Umawiałam się mailowo , powiedzialam ich chce mieć mililitrów ( bo wczesniej powieszkałam w innej klinice ale srednio bylam zadowolona). Jakas pani podała orientacyjną cene i prosiła o kontakt telefoniczny. Wtedy dostałam wycene 3000zł. Poszłam na wstrzyknięcie a tam dowiaduje sie ze koszt w moim przypadku to 4500 ( do tej pory nie rozumiem co mieli na mysli ,moj przypadek???). Zrezygnowałam. Mam wrażenie ,że w Warszawie są same hieny. Dr Sankowski ma swoją klinike ,jest drogi ale ...nie operuje , operacje wykonują jego koledzy , w ogole nieznani lekarze. On ''obserwuje'' . Takie opinie mozna znalezc w internecie ,m.in posty dziewczyny ktora miała robiony nos , mial operowac Sankowski...operowal Charaziński, dowiedziala sie o tym na sali. Sankowski ''obsługuje'' znajomych ,bogaczy i gwiazdki. IQ medica to kolejna rzeźnia, zaczeli sie reklamowac w telewizji m.in tvp2 ,fotki z gwiazdkami ehh izka2233- życze Ci zeby wszystko było dobrze :) jeśli będziesz musiała wyjąc te nici żądaj od nich zwrotu kasy ! Nie daj sobie kitu wciskać

masz racje towarzystwo faktycznie nie mile nie polecala bym tej kliniki nikomu , pielegniarka jakas wredna nienila zaraz szlo odzczuc . Co mnie podkusilo zeby tam isc naprawde jestem zalamana wygladem . Usta robilla kolezanka u pani dr w sulecinie niedrogo i poszla z fotka dody bo taqkie same chciala i powiem ci szczerze ze takie same jej zrobila i niedrogo ja chyba tam sie wypiore na ten wlasny tluszcz w policzki po wyslam do niej maila ze zdjeciem i mi to polecila a ja glupia na te nici sie uparlam to teraz mam

troche mnie ponioslo po tym zabiegu , teraz jestem juz trzy tygodnie i musze przyznac ze jest wszystko w porzadku , wszystko sie ladnie wygoilo i efekt fajny , Pani dr mi mowila ze ten zabieg wymaga czasu ze zabieg dla wytrwalych ale bylam tak przerazona ze myslam ze tak juz to zostanie ,,ale teraz jestem zadwolona moge z czystym sumieniem polecic zabieg i Pania Doktor .

Gość justa justa
hej, dziewczyny, może któraś z Was robiła sobie podniesienie piersi u dr Gumkowskiego ???? napiszcie proszę!!!!!!!!! niebawem mam taki zabieg i się trochę obawiam, nie mogę znaleźć zbyt wiele info na ten temat.

Gość gość
żle mi się link wkleja, trzeba cały wkopiować,generalnie jest opis tego lekarza w negatywnym świetle