Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankazalamana

zakupy na allegro ;/ nie dostałam zakupionych butów

Polecane posty

Gość ankazalamana

podobno sprzedawca wysłał buty paczką ekonomiczną w piątek. do dziś ich nie mam ;/ czy to możliwe żeby wysłał a ja do tej pory nie dostałam paczki?

Gość marcint,m
ładne masz stopy ?

Gość ankazalamana
myśle że nieźle wyglądałyby na twojej twarzy :[

Gość ankazalamana
na dodatek kontakt ze sprzedajacym jest tragiczny. nie odbiera telefonu i nie podaje nr nadania ;/

Gość qoqqoq
dopiero 6 dni, nie przeżywaj, jeszcze dojdzie

Gość ankazalamana
ma troche nagatywow, wprawdzie przy ilości pozytywów to prawie nic. ale są negatywy odnośnie tego że nie wysłał towaru, brak kontakty itd ;/

Jakim listem wysłał Ci te buty? Jeżeli ekonomicznym to nie ma dowodu na to że wysłał, bo ekonomiczny nie ma potwierdzenia nadania. Jaką opcję przesyłki wybrałaś? Poza tym buty raczej powinny być wysłane paczką, a nie listem.Chyba że mowisz o jakiś klapeczkach, baletkach.Jeżeli wogóle wysłał buty(nie udowodnisz mu że nie) to możesz jeszcze poczekać do np poniedziąłku. mogą iść tydzien

Hm, może być tak, że nie ma na stanie butów jeszcze, sprzedaje je a potem odwleka i nie odbiera tel do czasu az buty uzyska

Gość norbus
czyli raczej zrobił Cie w bambuko i dlatego ja,zeby uniknąć takich niespodzianek,zawsze kupuje za pobraniem:)

poza tym każda paczka ma nr nadania. ale jeśli ten facet go nie poda to nie da się sprawdzić co się dzieje z paczką

Gość 12345u473490
oczywiscie ze ekonomiczny ma numer nadania co za bzdura rozni sie brakiem pieczatki PRIORYTET

jeśli nie da ci afcet nr to jak sprawdzisz co się z paczką dzieje? jeśli sprzedawca nie wyśle ci nr nadania to ja myślę że sprawa jest podejrzana ... bo dlaczego miałby nie wysłać skoro twierdzi że wyslał paczkę?

Gość fgrsnfgnsfr
"Jeżeli ekonomicznym to nie ma dowodu na to że wysłał, bo ekonomiczny nie ma potwierdzenia nadania. " bzdet!! ekonomiczny tez moze byc polecony, wtedy ma potwierdzenie