Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vygygygjnjn

Aritzia- ktoś bierze te tabletki?

Polecane posty

Gość vygygygjnjn

Lekarz przepisał mi własnie takie tabletki. W necie malo jest opini na ich temat. Czy ktos je stosował? Miałyście po nich jakies skutki uboczne i co najazniejsze czy sa naprawde skuteczne?

Gość .jaaa.
ja brałam, oprócz spadku libido nie miałam skutków ubocznych. Wszystkie tab. anty. dziłają jeśli dobrze bierzesz, powinnaś chyba to wiedzieć decydując się na taką forme antykoncepcji. Jak coś to pytaj:)

Gość vygygygjnjn
Z tego co mi mówił lekarz to ma on w składzie mniejszy poziom hormonu- te słowa wzbudzily we mnie niepokój czy aby na pewno beda działały tak jak powinny dlatego pytam.

Gość .jaaa.
no tak, ma mniejszy, delikatniejszy zatem jest dla orgaNIZMU i chyba można go brać długo bo nie jest tak nafaszerowany hormonami. Ale dziła! :)

"te słowa wzbudzily we mnie niepokój" A któż mógłby lepiej rozwiać Twoje wątpliwości niż lekarz ginekolog? Oczywiście kafeteria. :o 🖐️

Gość vygygygjnjn
Perwersja nie martw sie gina tez pytałam ale chciałam jeszcze zasiegnac opini dziewczyn które to stosowały. .jaa - dziekuje za odpowiedz

Gość malwinka90
Sprzedam proszki Artizia . Sa chętne????:)

Gość donna 11
chętnie kupie tabletki artizia ,ma ktos może na zbyciu??

Gość blantka
Ja dobrze reagowałam na te tabletki. Ani grama wagi więcej, libido na takim samym poziomie jak przed braniem, żadnych skutków ubocznych związanych z bólami czy krwawieniem podczas ich stosowania. W sumie małym minusikiem może być tylko to , że nieco urosły mi piersi, które i tak moim zdaniem były już za duże. Ale jeśli któraś z Was kobietki zastanawia się nad używaniem Artizii to szczerze polecam :)

Gość artizia....
Sprzedam niepełne opakowanie Artizia. Brakuje 5 tabletek. Zainteresowane osoby prosze o inf skrobek@op.pl

Gość malinowa_noc
mam 2 opakowania na sprzedaż :) chętni pisać gg:7363726