Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwia1584

Mój problem

Polecane posty

Gość sylwia1584

Hej dziewczyny z góry chciałam uprzedzić że nie jest to żadna prowokacja, niestety ta sprawa zdarzyła się naprawdę otóż mam chłopaka, jesteśmy razem od 7 miesięcy i kilka dni temu podczas przytulania się niechcący mu się odbiło nie było to głośnie beknięcie ale niestety śmierdzące, on mnie oczywiście przeprosił i ja wiem że nie zrobił tego specjalnie ale ten smród był bardzo nieprzyjemny trochę się speszył, no i problem polega na tym że po tym zdarzeniu ja nie mam ochoty na pieszczoty z nim, całowanie itp. po prostu ciągle pamiętam tę sytuację i jakoś mnie odrzuca wiem że to głupie przecież takie rzeczy się zdarzają ale jakoś nie mogę się przemóc, co mam zrobić zależy mi na nim? błagam potraktujcie tę sprawę poważnie to nie jest żadna prowokacja!!! doradźcie mi coś.

Gość sylwia1584
w nocy obudziłam się, bo wydawało mi się, że ktoś puka do drzwi. otworzyłam oczy i zobaczyłam swojego faceta klęczącego nade mną ze sztywnym penisem w dłoni i pukającego mnie tym sztywnym członkiem w czoło. zapytałam, co on robi, a on odpowiedział spokojnie, że tak tylko się bawi. a najgorsze jest to, że przyznał się do tego, iż robi to prawie każdej nocy i w ogóle zdziwiło go to, że się dopiero teraz zorientowałam

Gość yififi
nie umiem tego potraktować poważnie, nie jestem kobietą i wasze śmieszne problemy bywają dla mnie niepojęte:D widać nie wiele trzeba było abyś się odkochała 🖐️

Gość kijciwoko
Ależ Ty go strasznie musisz kochać. Śmiech na sali.

Gość kolejny temat z serii
od ciebie tez smierdzi ;)

Gość łatwo to sprawdzić
no tak autorka tematu nigdy nie miewa gazów, nie odbija się jej, nei miesiaczkuje, nie poci się i nie dokonuje aktu defekacji

Gość sylwia1584
Fajnie że jest tu tyle "życzliwych" ludzi którzy tylko obśmiewają i wyzywają w ogóle jaki jest sens tego forum, jakieś głupie podszywy chamskie odzywki, napisałam tu bo myślałam że dostanę jakąś radę ale widzę że tu nikt niczego na poważnie nie traktuje.

Gość sylwia1584
aktu defekacji??? ostatniego stolca miałam w momencie, gdy sikorka-bogatka przysiadła na brzózce pod którą przykucnęłam, by owego stolca oddać. chwilę później wspomniana sikorka zwróciła się ku mnie z lubieżnym uśmiechem i filuternym błyskiem w oku zatykając nos głośno zakasłała achu-kachu, kha-kha..!!

Gość na 90% ten post
wyżej od tego gamonia tarda pterada:O tylko on bełkocze w ten sposób.

Gość sylwia1584
Chciałam bardzo podziękować "za pomoc" naprawdę się wysililiście to forum nie ma sensu służy ono tylko i wyłącznie do głupich żartów i podszywów zdaję sobie sprawę z tego że moja sprawa może wydawać się śmieszna i głupia ale mnie wcale do śmiechu nie jest, a pisać tu już nie ma sensu.