Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehh6543

jestem zrozpaczona

Polecane posty

Gość ehh6543

:( ktos chce posluchac mojej skomplikowanej histori?

Gość słodkilu
zamieniam się w słuch:)

Gość ehh6543
czytajac to pewnie pomyslicie, ze mamy po 17 lat, ale tak nie jest. Ja mam 25, on 30, pracujemy w innych firmach, ale czesto sie widujemy, zauroczylam sie nim ostatnio bardzo mocno majac nadzieje ze miedzy nami oprocz znajomości ktora i tak jest słaba obudzi sie cos innego. Usmiechalam si ladnie, bylam grzeczna, mila, zartowalam iiiii zauwazylam ze zaczal na mnie zwracac uwage, droczyl sie troche ze mna, staral sie przebywac w miejscach gdzie ja bylam. tak to zaczelam odbierac. ostatnio zagadal do mnie na portalu spolecznosciowym iii uwaga! chcecie ciag dalszy?

Gość ehh6543
zaczal ze mna ewidentnie flirtowac, zaczal sie temat o jakiejs rekompensacie, strasznie sie chcial dowiedziec jaka, ciagnal mnie za jezyk, caly czas sie o cos dopytywal, posmialismy sie i wkoncu zapytal czy mam kogos, no to mysle super, mam go! ja pisze ze nie i ze mnie strasznie zaskoczyl tym pytaniem i po co mu to w ogole (tak dla niepoznaki) a on ze tak mu przyszlo do glowy i zapytal, ja mowie ze musze juz isc i zeby mnie wieksza iloscia pytan nie zadreczal (wiem troche drastycznie) a on na to ze on jest zajety ( w sensie ma kogos) i czesc pa i zebym nikomu w pracy nie mowila o tej rozmowie, ze to bylo miedzy nami tylko te jego pytania itd. wiec wytlumaczcie mi to?

dziwny facet:/ albo zrobił sobie z Cb jaja albo, jest ciekawy, co ty na to, czyli czy dalej będziesz się nim interesowała chciała pisać itd

Gość ehh6543
szkoda, bo bylam nim zainteresowana a piszac tak postawil sciane. sa dwie opcje albo faaktycznie kogos ma ( i dodaje sobie do pola zainteresowa "kobiety" tak apropo) tylko po co wtedy to wszystko, albo przestraszyl sie i wolal sie wycofac sciemniajac. jak myslicie? dac sobie spokoj? dzis sie nawet nie pojawil zeby zlozyc zyczenia, do nikgo nie wyszedl..

Niezależnie od tego jaka jest wersja według mnie zachował się jak dzieciak. Takie gierki doprowadzają mnie do szału. U mnie byłby od razu skreślony.

Gość ehh6543
tlumaczylam go ze jest moze niesmialy, nie wie jak zagadac, pierwszy raz mam taki przypadek , dlatego chcialam zapytac kogos obiektywnego. jak rozmawiamy w realu jest bardziej ogarniety. nie lubie jak ktos mnie podrywa a ma kogos.

Gość ehh6543
przykro mi po tym wszystkim