Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jdisdhusfus

straciłam go.

Polecane posty

Gość jdisdhusfus

taki dobry kolega z klasy tydzien temu mnie pocałował,tak namiętnie i spytał czy będziemy razem, ale dałam mu kosza, bo nic nie czuję. powiedziałam mu,że go bardzo lubię i żeby było tak jak dawniej. jednak sie pomyliłam. traktuje mnie jak powietrze, a nawet unika. gdy siedze z jego paczka, to on siedzi gdzie indziej, uśmiecha się do dziewczyn, daje im buziaki na powitanie i pozegnanie w policzek itp. wczoraj mówił w klasie,ze da na dzien kobiet kwiatki tylko tym najlepszym. i dziś dał tym najlepszym.. ominął tylko mnie. jak przechodzę obok niego, to się odsuwa, a dziś zobaczyłam na fejsbuku,że lajkuje i komentuje zdjęcia koleżanki. co mam o tym myśleć ?:( to był mój najlepszy kolega.. już nigdy nie będzie jak dawniej :(

Gość ojoj w gacie sroj ... :(
ile masz lat ?

Gość jdisdhusfus
pobeczę się zaraz. mogłam mu dać szanse :(

Gość Ivan Koniev
Tak nigdy.

Gość jdisdhusfus
17

Gość witaminkaa c
ooo widze ,że masz góra 14-15 lat ale problem "dał tylko tym najlepszym'' moim zdaniem jesli cos do ciebie czół to powinien dac ci tago cholernego kwiatka ,ale wiedz ze chłopaki w tym wieku to przedszkolaki i jeszcze ten Fb jakby to był koniec świata...dziewczyno on nie jest jedynym chłopakiem na swiecie uważam,że jestes za młoda na ten portal bo albo ktos sie bedzie z cb smiał ,bo naprawde twój problem jest smieszny albo nie potraktuja cie normalnie///

Gość jdisdhusfus
straciłam najlepszego gościa,jakiego znałam. przez to tylko,że kochałam go jako przyjaciela, a nie faceta.. :(

Gość jdisdhusfus
A tak pragnęłam żeby mnie przeleciał w obie dziurki.

Gość jdisdhusfus
mam 17 lat. wiem,ze to smiesznie wyglada i moze glupia jestem..ale nie ogarniam, przykro mi strasznie.

Gość jdisdhusfus
Czy ktoś się odezwie?

Gość jdisdhusfus
Dlaczego nie pomagacie?