Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia z rydawy slaskiej

WSTYDZE SIE POBRAC KREW DO BADANIA BO MAM CHUDE RĘCE!!PLISSS CO ROBIC??

Polecane posty

MOWIE WAM JAK TO WYGLADA rece zylaste i chude a 30 lat juz na karku boje sie ze pielegniarki beda komentowac jaka jestem chuda itd. wiem ze to glupie ale mam taki problem ale jesli sie zdecyduje pobrac te krew to powiedzcie jakie badania podstawowe poprosic oprocz morfologii ?

cholesterol to wiadomo ale co jeszcze ?jakie badania z krwi moge poprosic ?zelazo tez i co jeszcze?

nie da sie bo cwiczenia nie daja nic taka budowa ciala mimo ze jem jak koń:)

JAK KLADE REKE NA LEŻĄCO TO MAM PRZEDRAMIE CHUDSZE NIZ MIEJSCE W ZGIECIU ŁOKCIA:(

W BICEPSIE MAM TYLKO 25 CENTYMETROW :(

Gość juleczka145
Poproś jeszcze o OB czyli czy jest stan zapalny w organizmie, o TSH czy z tarczyca jest ok i może cukier tez robią. A cholesterol to najlepiej z podziałem na LDL i HDL ;) Trochę to będzie kosztowało bez skierowania ale warto sobie takie badania zrobić ;)

Gość smanna
jaja se robisz? ja mam 19 a chuda to ja nie jestem.

Gość juleczka145
Ja do spaślaków tez nie należę ale nikt nie komentował nigdy mojej wagi ;) Raczej słyszałam rozwody nad moim imieniem, bo mam dosyć nietypowe ;) Uważam, że nie masz się czego obawiać a takie badania warto zrobić ;)

Gość az sprawdziłam swój biceps
mam 28cm 158cm 52kg, ale cwicze i mam troche mięsni, ale bez przesady 19cm, olaboga, to małe dzieci tyle nie mają!

Gość juleczka145
A ja w bicepsie mam 24 cm i do tego honorowo oddaje krew:) Wierz mi, że nie masz się czegos bać ;)

az sprawdziłam swój biceps -> wagę do wzrostu masz ok tylko drogie panie te obwody bicepsa to mierzone na zgiętym czy na wyprostowanym bo można z różna siłą napiąć biceps przy zgięciu ;)

Gość az sprawdziłam swój biceps
ja na zgiętym mierzyłam, lekko napiętym a naprawde, nie mam szczupłych rąk. Mam taka budowe ciala - szerokie, umieśnione ramiona i bary, mocne ręce. Moje kolezanki maja chudsze ramiona. wiec te twoje 25 cm to nie jest malo PS każdy nieotyły człowiek ma ramie chudsze od łokcia gdy wyprostuje rekę!

Gość gość
Nie prawda . Dla 60 Kg biceps około 30 to duzo wystarczająco . Dla 70 kg 33 cm . Dla 80 kg 35 cm do 90 kg 37 cm. To do 50 kg 28 cm a do 40 kg 25 cm . I to są normy w górnych granicach .

Gość gość
Gdy łokieć jest grubszy od ramienia to jest zbyt mało . Ja ostatnio tak przybrałem na wadze źe juź nie potrafię sięgnąć ustami do penisa . A było fajnie .

Gość gość
A nogi jakie masz . Ja mam udo 60 cm . A ty ?????????? mięsnie w 90 % a 10% tłuszcz.