Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmiana mleka

zmiana mleka z 1 na 2

Polecane posty

Gość zmiana mleka

witam:) zmieniamy wlasnie mleko z 1 na 2 czo to ma wgladac w ten sposob? dzien pierwsz 180ml wody 5miarka jednki 1miarkaa dwojki 2 dziwen 180ml wody 4miarki jedynki 2miarki dwojki 3dzien 180ml wody 3miarki jednki 3 dwojki 4dzien 180ml wody 2miarki jedynki 4miarki 2 5dzien 180ml wody 1miarka jedynki 5 miarek 2 az w koncu bedzie sama dwojka czu was tak to wgladalo?? jestesmy na nutramigenie

Gość nie, nie tak!
nie powinno się mieszać dwóch rodzajów mleka w jednej butelce! wprowadzasz powoli nowe mleko w ten sposób: karmisz, powiedzmy, 6 razy dziennie -1 dzień - jedno karmienie mlekiem 2, pozostałe 1 -2 dzień - dwa karmienia mlekiem 2, pozostałe 1 i tak dalej, aż do momentu, gdy wszystkie karmienia zastąpisz już mlekiem 2 zamiast 1

Gość car insurance problem
moze i nie powinno sie mieszac dwoch rodzajow mleka ale u nas tylko to zadziałało tyle ze przestawianie było tydzien jedna miarka nowego drugi tydzien 2 miarki i tak do 6 miarek bo córka tez zjada 180 ml. inne sposoby nie działałay typu jedna porcja nowego mleka na dzien bo odrazu była nieziemska biegunka

Gość arabeska11222
no wkasnie ja tez zaraz bede zmieniac 1 na 2 i nie wiem jak zrobic

ja mieszalam (mleko hipp) najpierw jedna miarka + 5 starego, potem dwie, trzy itd...trwało to ok 4- 5 dni i było w porządku, żadnych dolegliwości, biegunek itd, podobnie robilismy z przejściem na trójkę .

Gość lala wawa99
autorko dobrze robisz :) te mleka róznia się tylko kalorycznoscia wiec spoko.