Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malina612

stężenie beta hcg po poronieniu pomocy

Polecane posty

witam jestem prawie trzy tygodnie po poronieniu samoistnym i dzisiaj odebrałam wyniki na beta hcg i wynosi 689,4 czy to cos oznacza złego???????

Gość ---------))))))))))
a skąd wiesz, ze doszło do poronienia, jaki był wyjściowy wynik BHCG?

byłam u gina i potwierdził ze poroniłam, mialam usg i nic nie pokazalo aby cos tam zostalo w srodku. martwie sie tym wysokim stezeniem hcg czemu takie wysokie??

wyjsciowego wyniku nie robilam tylko test ciazowy domowy dwa ray i byl pozytywny a dzien przed wizyta u gina poronilam

Gość ikjugfdvbn
a który to był tydzień? jak wyglądało to poronienie? w którym tygodniu było usg? Może było za wcześnie by lekarz coś zobaczył? zrob bete jeszcze i zobaczysz czy rosnie czy spada

byl to prawdopodobnie 5 tydzien, poronilam w domu na drugi dzien od razu bylam u gina, usg mialam robione dzisiaj i tez nic nie wykazalo, dzisiaj znow zrobilam badania na bhcg jutro wynik ale martwie sie bo nie chce byc łyzeczkowana, co ile powinna mi spasc to stezenie?

Gość ikjugfdvbn
jak wyglądało to poronienie? krwawiłaś? czy tylko plamienie? 5 tydzień od ostatniej miesiączki czy 5 tydzień od zapłodnienia? Bo jeśli od ostatniej miesiączki to gdzieś 2/3 tydz ciąży to ginekolog nie ma szans go zobaczyć jeszcze na usg, po drugie często się zdarza plamienie na początku ciąży w czasie gdy powinien być okres, a mimo to ciąza się rozwija

Gość ---------))))))))))
Ja pierwsze bhcg miałam - 289 - 202 -189 160 130 80 50 (tak mniej więcej bo nie pamiętam dokładnie norm) a po prawie m-cu od poronienia jeszcze 7,1

5 tydzien od zapłodnienia, krwawiłam i trwalo to 4 dni potem z 2 dni plamienia i przerwa cos 3 dni potem znow plamienia kilka dni i znow krwawienie jakby miesiaczka i teraz juz czysto a jestem prawie 3 tygodnie po poronieniu i marwi mnie to bhcg

Gość koniecznie idź do lekarza
bo może to być ZAŚNIAD GRONIASTY poczytaj o tym jeśli nie wiesz o czym piszę i jak najszybciej idź do gina, to bardzo niebezpieczne