Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qasqqqa

Wyborcy Tuska!!!

Polecane posty

Gość qasqqqa

Obudziliście sie juz czy jeszcze śpicie? Czy macie juz dość czy jeszcze sie trzymacie?

Gość byk z jexdxcem
ja nie chce sie obudzić po co?

Gość klara london
oni nadal wierzą w cuda :D:D i w Irlandie :D:D

Nawet jak mają dość to i tak w następnych wyborach zagłosują na PO :c bo tak "trzeba"

Gość MMajikil;l'
ja nie głosowałam na nich nigdy przenigdy ...dyskusja ze znajomymi nic nie daje...i tak matoły wybierają PO ...a ludzi stojących na PIS-em nazywają moherami ,ludźmi przepełnionymi agresją itd itd. .... mogłabym dużo gorsze rzeczy napisać o PO ...ale i tak to nic nie da...,więc po co ;] tylko studia skończe tak dla siebie i wypieprzam z tego kraju posranego

Ja wolę Tuska niż Jarosława "Polskę zbaw" Kaczyńskiego, żyjącego w kondominium rosyjsko-nimieckim, który tropi "prawdziwych Polaków", a jego wyznawcy żydów, masonów, agentów (z wyróżnieniem na rosyjskich i niemieckich), antypolskie media i polityków, spiski, układy - a wszystko w oparach helu :D

Gość klara london
antyfanatyk - wlasnie po takich tekstach najlatwiej poznac idiote :D w dodatku hipokryte, bo niby antyfanatyk a sam jest fanatykiem :D

Fanatykami są ludzie, których opisałem powyżej. Tusk nie jest idealny, ale lepsze to niż fobie, paranoje i spiski.

W następnych wyborach nie chcę głosować ani na PO ani na PiS. Tylko pytanie brzmi; na co?!

Gość JKA
Ja zagłosuję na pis bo identyczne zdanie jak antyfanatyk mam o PO

Gość dajciesespokój!!!
nigdy nie zagłosuje na PIS i zgadzam sie a antyfanatykiem. nie jestem zachwycony rządami PO, ale nigdy na PIS nie zagłosuję!!! a widać dla was jedynym celem jest nie wytykanie błedów rzadów PO ale wytykanie tych co na PIS nie zagłosują!!! i myślicie że was PISowcy jest tak dużo - dużo szumicie już nawet nikomu się niechce na was reagować!!!

Gość dajciesespokój!!!
tak wasza działalnosć na forum ma za zadanie wytykac ludzi nie głosujących na PIS !!! super!!!

I tak następne wybory będą należały do PiS i PO, nie ma silniejszych partii niestety, a przydałoby się coś świeżego..

Gość JKA
Ten list to do lokalnych rolników którym sie nie opłaca? Tusk ich zniszczyjak tylko zaczną coś produkować! Nie taki jest plan! Plan jest taki żeby nas wszystkich pocichu zabić!

Kaczyński chce prawdy 50 lat ruskie wmawiali ze katyn to sprawka Niemców wiec i teraz im nie wierzy ja sumie też im nie wierze bo Kaczyński Lech zaszedł im za skórę a zwłaszcza by ruskim odebrał by monopol na gaz wiec dożo mieli do stracenia a teraz cicho sza o gazie łupkowym

Kaczyński z żadnym państwem nie żyje dobrze, jest do wszystkich wrogo nastawiony, więc nie mielibyśmy sprzymierzeńców a i nasza pozycja na arenie miedzynarodowej by zmarniała jeszcze bardziej.

Gość dajciesespokój!!!
PISowcy sami sobie do siebie BRAWO!!! nikogo juz nie wzruszacie

Gość jhkhb
Ja aprpop tego listu staram sie omijać pośredników ale jedynie max w 10% mi sie to udaje bo mieszkam w wielkim mieście i jestem skazana na przeklete supermarkety!

Gość Armataaaaa
no, trzeba byc zdrowo pierdolnietym zeby po tych wszystkich numarach z acta, wiekiem emerytalnym, bezrobociem i gownem w papierku dalej glosowac na tuska :D rozumiem ze nie na kaczora, ale zeby na tuska? ktos tu widze ma gowno zamiast mozgu, matko..

Armataaaa ja wszystko rozumiem i zgadzam się, ale widzisz jakąś silną partie ktora się zdoła przebic ?

Gość jllk
dołączam sie do życzeń wszak dobrym czlowiekiem jestem i nie chce zła na tym świecie zatem a kysz stąd zli ludzie PO!

a ja tam uważam że PiS i PO to jedno i to samo tylko w innych przebraniach. I w następnych wyborach będę głosować na JKM.

Gość A CO Kaczyńscy
źle robili? krikri!

Gość A CO Kaczyńscy
wszystko robili dobrze i gdyby ich wybrano byłoby teraz bardzo dobrze i coraz lepiej!

byle nie na Palikota on terz był byłym sbekiem platforma założyla była służba bezpieczeństwa

Gość A CO Kaczyńscy
No pewnie i będziemy mieli Księstwo polskie zamiast rzeczpospolitej!

Gość dziwię się tym prostakom
ktorzy uważają i wierzą w to, ze można przezyć życie nic z siebie nie dając a żądając w zamian za to "nic nierobienie" jakichś specjalnych przywilejów. Masz rozum, dwie ręce, bierz się jeden z drugim do roboty zamiast wiecznie narzekać i czekać aż ktoś ci coś da :( A jakimi jesteście ludźmi, to chociażby te wulgaryzmy wypisywane w waszych postach pokazują..