Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zona co nie chce passata

ja chce mazdę, mąż passata b5. jak go przekonac?

Polecane posty

Gość zona co nie chce passata

mąż mowi ze mazda gnije. a ja nie chce zeby maz kupil passata b5 (dodam, ze mówie o autach uzywanych z 2001 roku). dajcie mi argumenty przeciwko kupnu passata b5. faceci, help!!

Gość tylko i wylacznie
w sumie masz ma racje, passaty malo sie psuja, a jak cos to juz konkretnie po ok.15 latach- taki to juz do ciaglych napraw, najlepiej kupic 7-8 letniego, ogolenie to dosc dobre auto, ale na polskie drogi moga mu dac mocno "w kosc"

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
passat o sto razy lepszy

jenn, my mamy passata z 99 roku i nie bylo z nim jeszcze problemow, oprocz wymiany klockow hamulcowych, swiatel z przodu - wszystko w nim dziala, silnik volkswagena jest duzo lepszy niz takiej mazdy

Gość tylko i wylacznie
ale majac do wyboru mazde to hihi.. zycze duuuuzo powodzenia, bo to w porownaniu z passatami kompletne zlomy, nawet nie trzeba tego komentowac, kazdy kto mial auto od Francuza wie jak one chodza i jakie maja ceny czesci, napraw itd.

Gość Oczywiście że
Cię popieram.Jeździłem przez 10 lat mazdą 626 i nigdy nie musiałem odwiedzać warsztatu w trybie awaryjnym..Oczywiście że trzeba wymieniać olej ,filtry,pasek rozrządu,klocki hamulcowe.Ale są tonormalne czynności obsługi eksploatacyjnej..Generalnie mazdy są najmniej awaryjnymi samochodami.VW to wstyd- wieśwageny.

Gość mechanik znawca
mazda lepsza

Gość tylko i wylacznie
to pytanei powinno brzmiec chce kupic auto czy puszke ? :D a mazda oczywiscie japonczyk to juz chyba mowi wszystko za siebie

Gość oszesz,,,,,sz,,,,,
kurwa jenifer ciebie sie nie da słuchać/czytac pierdolisz jak mało kto

Gość Oczywiście że
tylko i wyłącznie to wyjątkowy kretyn.Mazda jest marką japońską idioto.Francuzem z lewego łoża to może jesteś Ty głupku.

Gość tylko i wylacznie
ucz sie czytac :)

Gość tylko i wylacznie
to moze juz cos sami zmontujcie z jakis czesci niz ta mazda ? :D nie powinno to byc az tak trudno :P

oj pomylka, nie czepiaj sie, mialam na mysli japonska a ktos tu wpisal francuska i mi sie popierdolilo

Gość tylko i wylacznie
poplynelas Lady :)

ja nie mowie ze mam pojecie kretynko ;) pojecie ma moj facet, ja wiem ze jestem wozona dobrym samochodem marki VW ;)

Gość tylko i wylacznie
krolowa lusksus Jennifer reklamuje mazdy :D buahahahah.. plus jej obeznany na samochdoach malzonek :P chyba sie dzis poleje..

Gość tylko i wylacznie
mazdy u Usa sprzedaja z Fordami to mozecie sobie wyobrazic jakie sa super zaje** :D